Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

χρηματιστήριοJP Morgan: Κακή ιδέα να αναβαθμιστεί το ελληνικό χρηματιστήριο

Η JP Morgan χαρακτηρίζει «πολύ κακή ιδέα» το ενδεχόμενο το Χρηματιστήριο Αθηνών να αναβαθμιστεί στις αναπτυγμένες αγορές, από τις αναδυόμενες που είναι τώρα.Κρυπτονόμισμα: Αυξάνονται τα σενάρια πέρι φούσκας

Έντονη ανησυχία παρουσιάζουν οι διακυμάνσεις του bitcoin και μάλιστα οι ειδικοί κάνουν λόγο για «φούσκα».ΔΕΗ - Δύσκολες ώρες στο χρηματιστήριο

Τραγική η εικόνα της μετοχής της ΔΕΗ σήμερα στο Χρηματιστήριο. Την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση και η διοίκηση αναζητούν τρόπους να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ποιες είναι οι λύσεις για να σωθεί η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία.

 "Πανηγύρι"με 200% κέρδη το χρηματιστήριο με τις τράπεζες

Στο υψηλότερο επίπεδο τιμών, από τον Σεπτέμβριο του 2018, βρέθηκαν σήμερα οι μετοχές των τραπεζών συνεχίζοντας το ανοδικό σερί των τελευταίων εβδομάδων.

 

Αυξάνονται οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων

Οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων αυξήθηκαν σήμερα αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεώρησε πτωτικά την εκτίμηση για τον ρυθμό ανάπτυξης της ιταλικής οικονομίας και προέβλεψε άλμα στο δημοσιονομικό έλλειμμα της Ρώμης, ενώ συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στην Ιταλία.