Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2022 -

χρηματιστήριοΔΕΗ - Δύσκολες ώρες στο χρηματιστήριο

Τραγική η εικόνα της μετοχής της ΔΕΗ σήμερα στο Χρηματιστήριο. Την ύστατη ώρα, η κυβέρνηση και η διοίκηση αναζητούν τρόπους να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ποιες είναι οι λύσεις για να σωθεί η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία.

 "Πανηγύρι"με 200% κέρδη το χρηματιστήριο με τις τράπεζες

Στο υψηλότερο επίπεδο τιμών, από τον Σεπτέμβριο του 2018, βρέθηκαν σήμερα οι μετοχές των τραπεζών συνεχίζοντας το ανοδικό σερί των τελευταίων εβδομάδων.

 

Αυξάνονται οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων

Οι αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων αυξήθηκαν σήμερα αφού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναθεώρησε πτωτικά την εκτίμηση για τον ρυθμό ανάπτυξης της ιταλικής οικονομίας και προέβλεψε άλμα στο δημοσιονομικό έλλειμμα της Ρώμης, ενώ συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στην Ιταλία.Μινωικές: Τα σχέδια μετά την αποχώρηση από το Χρηματιστήριο

Με μηδέν χρέη, με σημαντική ρευστότητα, με σχέδια για επέκταση σε νέα δρομολόγια στο Αιγαίο και με τον ολοκληρωτικό έλεγχο στα χέρια του Ομίλου Γκριμάλντι, η απόφαση της διοίκησης των Μινωικών Γραμμών να αποχωρήσει η εταιρεία από το Χρηματιστήριο Αθηνών ήρθε..φυσιολογικά.Κάτω από τις 620 μονάδες το χρηματιστήριο

Πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τις 620 μονάδες, εν μέσω αρνητικού διεθνούς κλίματος.

Η αγορά υποχώρησε στα χαμηλότερα επίπεδα από τη συνεδρίαση της 9ης Φεβρουαρίου 2017, ενώ σε χαμηλά επίπεδα, κάτω από τα 30 εκατ. ευρώ, υποχώρησε ο τζίρος.