Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

χρηματαποστολή



Λήστεψαν χρηματοποστολή τράπεζας και έφυγαν με 50.000 ευρώ

Ένοπλη ληστεία το μεσημέρι σε χρηματαποστολή στο Βασιλικό Χαλκίδας, την στιγμή του ανεφοδιασμού ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς, έξω από σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες ήταν δυο και οπλισμένοι με όπλο και καλάσνικοφ. Περίμεναν σε αυτοκίνητο, έχοντας τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καλυμμένα.



Καρτέρι θανάτου με καλάσνικοφ έκαναν σε χρηματαποστολή το μεσημέρι

Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε σούπερ - μάρκετ στο Βασιλικό Ευβοίας.

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στη χρηματαποστολή που θα τροφοδοτούσε με χρήματα το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, το οποίο φιλοξενείται στην προθήκη του καταστήματος.



Καρέας:Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή

Ληστεία σημειώθηκε σε χρηματαποστολή ιδιωτικής εταιρείας, στον Καρέα. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής ανεφοδίαζαν το ΑΤΜ τράπεζας στη λεωφόρο Αγίου Ιωάννη, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων τους ακινητοποίησαν και πήραν την κασετίνα με χρηματικό ποσό που δεν έχει γίνει γνωστό.

 



Απόπειρα ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής στο Ίλιον

Ενέδρα έστησαν ένοπλοι δράστες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου σε χρηματαποστολή έξω από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στην οδό Θηβών στο Ίλιον.



Λήστεψαν χρηματαποστολή στον Υμηττό - Δύο ένοπλοι οι δράστες

Στόχος ληστών έγινε στις 08.00 της Πέμπτης χρηματαποστολή στον Υμηττό.

Σε υπαίθριο κιόσκι επί της κεντρικής πλατείας της περιοχής, δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη, υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας, στη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, άρπαξαν τα χρήματα από ανοικτό βαλιτσάκι και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.



Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο νοσοκομείο «Μεταξά»

Ληστεία σε βάρος χρηματοποστολής σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν οι υπάλληλοι της εταιρείας που έχει αναλάβει τον ανεφοδιασμό των ΑΤΜ έφτασαν στο νοσοκομείο.