Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

χρημα



Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου κατηγορείται για κατάχρηση δημόσιου χρήματος

Για απιστία εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου κατηγορείται ο υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου, Βασίλης Νανόπολος και αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον της Ά Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Πειραιά



Τι έλεγε ο Σοφοκλής για το χρήμα και την καταστροφή που φέρνει στους ανθρώπους

O Σοφοκλής στην τραγωδία του Αντιγόνη με λίγα λόγια ορίζει το κακό που έφερε το χρήμα στους ανθρώπους.

"Τίποτε δεν υπάρχει στον κόσμο, πιο ολέθριο, πιο καταστροφικό από το χρήμα. Γι αυτό γίνονται οι πιο άγριοι, οι πιο ματωβαμένοι πόλεμοι που ρημάζουν τον τόπο, και αυτό ξεσπιτώνει τους ανθρώπους από τα σπίτια τους για να τους βυθίσει στην καταστροφή.



Έτσι θα γίνεται η πληρωμή φόρων με πλαστικό χρήμα

H εφαρμογή για την πληρωμή φόρων και άλλων οφειλών με πλαστικό χρήμα, δηλαδή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα εκτιμάται ότι θα ανοίξει το ερχόμενο δεκαήμερο στον δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.



Με χρήμα από στρατηγικούς κακοπληρωτές γεμίζουν τα ταμεία τραπεζών

Σημαντική βελτίωση καταγράφεται μετά την έναρξη των πλειστηριασμών από τον περασμένο Δεκέμβριο στη συναλλακτική συμπεριφορά των δανειοληπτών, και ειδικά εκείνων που έχουν τη δυνατότητα, αλλά έως σήμερα δεν πλήρωναν τις δόσεις τους.



Συνελήφθη η τέως πρώτη κυρία της Ονδούρας για κατάχρηση δημοσίου χρήματος

Η πρώην πρώτη κυρία της Ονδούρας, η 51χρονη Ρόσα Ελένα Μπονίτσα δε Λόμπο, -σύζυγος του Πορφίριο Λόμπο, τέως προέδρου της χώρας της κεντρικής Αμερικής (2010-2014)- συνελήφθη την Τετάρτη καθώς κατηγορείται ότι καταχράστηκε εκατομμύρια λεμπίρας από τα κρατικά ταμεία και τα μετέφερε σε προσωπικούς της τραπεζικούς λογαριασμούς, γνωστοποίησαν οι Αρχές.



Το Ιράκ έχει και πλούσιους: Παιδιά της χώρας επιδεικνύουν προκλητικά την πολυτελή ζωή τους στο Instagram

«Ζούμε μόνο μία φορά, αλλά μία φορά είναι αρκετή, αν το κάνουμε σωστά», είναι το μότο των πλούσιων παιδιών του Ιράκ, που αν και ο πόλεμος είναι στο «κατώφλι» τους, όχι μόνο απολαμβάνουν την πολυτελή δυτικού τρόπου ζωή τους, αλλά την μοιράζονται με τους ακολούθους τους στο Instagram.