Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Χουλουσί Ακάρ



ΙΕΘΠ: Ψήφισμα – ράπισμα στον Ακάρ να βάλει σε τάξη την Τουρκία αντί να παραδίδει μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Εν μέσω της ολοένα αυξανόμενης ανθελληνικής ρητορικής από την πλευρά των Τούρκων αξιωματούχων, το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού (Ι.Ε.Θ.Π.) εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο υπενθυμίζει τους όρους του Άρθρου 14 της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης, για την Ίμβρο και Τένεδο.



Προκλητικός Ακάρ: «Η Ελλάδα να πάρει μαθήματα από την Ιστορία»

Συνεχίζει η Τουρκία να προκαλεί.
Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της χώρας μας έκανε ο Τούρκυς Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ την Παρασκευή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Τουρκικής Αεροπορίας.

Μεταξύ άλλων, προκαλώντας για ακόμα μια φορά, δήλωσε πως: 



Την «πάτησε» Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής: Νόμιζε ότι μιλούσε με τον Ακάρ, ενώ μιλούσε με... Ρώσους φαρσέρ!

Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ εξελίχθηκε μέσα στον τελευταίο χρόνο ως γερουσιαστής που έγινε σημείο αναφοράς για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο κι αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για την Τουρκία.



Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτόπουλου - Ακάρ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, είχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.



Προκλητικός Ακάρ, ξανά! «Ό,τι κάναμε το ’74, θα το ξανακάνουμε αν χρειαστεί»

Στη γραμμή του προέδρου του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι άλλων Τούρκων υπουργός, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί την Κύπρο με νέο Αττίλα! Και όλα τα είπε κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τα 45 χρόνια από την εισβολή στο νησί!



Ακάρ: Οι Τουρκοκύπριοι είναι συμμέτοχοι του φυσικού πλούτου της Κύπρου

Στις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο αναφέρθηκε ο Χουλουσί Ακάρ, κατά την επιθεώρηση της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα», δηλώνοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι δικαιούνται μερίδιο από τον φυσικό πλούτο της Κύπρου.