Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

hot spots



Βαρβιτσιώτης: Ο Βίτσας αποφεύγει συστηματικά τον έλεγχο για τα hot spot του Ανατολικού Αιγαίου

Τη συστηματική άρνηση του Δημήτρη Βίτσα να υποστεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου λόγω του προσφυγικού - μεταναστευτικού καταγγέλλει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.



Βουλιάζουν τα νησιά από πρόσφυγες

Οι εκτιμήσεις ότι οι μεταναστευτικές ροές δεν θα αυξηθούν, λόγω των καιρικών συνθηκών, πέφτουν στο κενό, καθώς οι μεταναστευτικές ροές άρχισαν τις τελευταίες ώρες να αυξάνονται.



Μουζάλας: Θα δημιουργηθούν νέα Hot Spots

Τεταμένη συνεχίζει να είναι η κατάσταση σε Χίο, Σάμο και Μυτιλήνη με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν νέα ξεσπάσματα βίας από πλευράς προσφύγων και μεταναστών.



Εχουν χάσει τον έλεγχο με τους μετανάστες στην κυβέρνηση: Γεμίζουν την Ελλάδα hot spots μέσα στο καλοκαίρι!

Τη μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών προβλέπουν τα επίσημα -αλλά κρυφά προς το παρόν- σχέδια της κυβέρνησης με τη δημιουργία τουλάχιστον 40 νέων δομών φιλοξενίας που θα προστεθούν στα ήδη 41 υπάρχοντα κέντρα που λειτουργούν.



Φωτιά σε κοντέινερ στο hot spot της Μόριας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη του hot spot της Μόριας (Μυτιλήνη) σήμερα το μεσημέρι στις 13:42.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχείρησαν σε χώρο του hot spot, προσπαθώντας να κατασβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε σε κοντέινερ.



Αβραμόπουλος: Υπό εξέταση η ιταλική πρόταση για πλωτά hot spots

Υπό εξέταση είναι από την Κομισιόν η πρόταση της Ιταλίας για την δημιουργία πλωτών, κινητών μονάδων hotspots σύμφωνα με τον επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η πρόταση πιθανώς θα γίνει αποδεκτή, αφού πρώτα εξεταστούν όλες οι πτυχές για την εφαρμογή της, συμπεριλαμβανομένης και της νομικής πλευράς.