Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

hot spot



Ελαιώνας: Φωτιά κοντά στο hot spot

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, στις 21:30 περίπου, στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα, σε χώρο με απορρίμματα.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 100-150 μέτρων από το hot spot του Ελαιώνα.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 άνδρες.



Μαχαίρωσαν πρόσφυγα στο Hot Spot στο Κουτσόχερο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένας 22χρονος πρόσφυγας από το Hot Spot στο Κουτσόχερο με τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

Ο τραυματισμός του σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο ΠΓΝΛ σε καλή κατάσταση.



Η Λέσβος εκπέμπει SOS: 8.500 μετανάστες σε χώρο για 3.500 καταγγέλλουν εργαζόμενοι

Εκρηκτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις δομές που φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο, με τους εργαζόμενους εκεί αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.



Άγρια συμπλοκή στο hotspot Θερμοπυλών - Ένας σοβαρά τραυματίας

Άγρια συμπλοκή με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό ενός ατόμου, σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις πρόσφυγες πιάστηκαν στα χέρια και σε κάποια στιγμή ο ένας εξ αυτών χτυπήθηκε στο κεφάλι, πιθανότατα με βαρύ αντικείμενο, πέφτοντας αναίσθητος.



Συμπλοκή με μαχαίρωμα στο hot spot στις Θερμοπύλες

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στο hot spot στις Θερμοπύλες, όταν κάποιοι από τους φιλοξενούμενους μετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους.



Ο Δήμος Χίου προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της επέκτασης του Hot Spot στο νησί

Ο Δήμος Χίου ζητεί  από το Συμβούλιο της Επικρατείας να «παγώσει» με προσωρινή διαταγή   η υπουργική απόφαση με την οποία παρέχεται άδεια χοροθέτησης και κατασκευής κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης (Hot Spot)   στο παλαιό εργοστάσιο της Β Ι.ΑΛ. στην θέση Μαδόνι της δημοτικής ενότητας Καμποχώρων της κοινότητας Χαλκειούς, εμβαδού 5.265μ2 με διώροφο κτίσμα.