Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

χωρων



Ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ εκδίδει η Κίνα

Τουριστική οδηγία εξέδωσε η Πρεσβεία της Κίνας στην Ουάσιγκτον εφιστώντας την προσοχή στους Κινέζους ταξιδιώτες που επιθυμούν να επισκεφτούν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στον περιθώριο του κλυδωνισμό των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών .



Δείτε τις δηλώσεις των ηγετών μετά την Σύνοδο Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ

Στις προτεραιότητες της ανάπτυξης, της ασφάλειας και της διαχείρισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού, επικέντρωσαν στις δηλώσεις τους οι ηγέτες μετά την ολοκλήρωση της 2ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ, στη Λισαβόνα.



Στη Λισαβόνα ο Τσίπρας για τη Σύνοδο των χωρών του Νότου

Στη Λισαβόνα μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη 2η Σύνοδο των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ, που πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο 28 Ιανουαρίου, σε συνέχεια της 1ης Συνόδου που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Στις 9 Σεπτεμβρίου δόθηκε το "ραντεβού" για την διάσκεψη των μεσογειακών χωρών της ΕΕ στην Αθήνα

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα η διάσκεψη των μεσογειακών χωρών της ΕΕ, με στόχο την ενίσχυση του μετώπου των «νοτίων».

Η διάσκεψη συγκαλείται με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ήδη απευθύνει προσκλήσεις στους ηγέτες των χωρών της Μεσογείου.



Ν. Αναστασιάδης: Συμμαχία γειτονικών χωρών η τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου

Η τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου αποτελεί μία συμμαχία γειτονικών χωρών με αφορμή το φυσικό αέριο, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.