Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

χωρις



Βόλος: Μαθητής ζει χωρίς ρεύμα και έχει αδερφό σε μηχανική υποστήριξη

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει το δράμα που βιώνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες ένας μαθητής σε λύκειο του Βόλου. Ζει με τη μητέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, το ένα εκ των οποίων έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με οξυγόνο για ασθένεια που αντιμετωπίζει, σε ένα σπίτι με κομμένο το ρεύμα.



Σπίτι χωρίς σκόνη - 4 "μαγικά" κόλπα

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Επειδή κι εμείς δεν το αγαπάμε καθόλου, σας έχουμε μερικά κολπάκια για να κρατήσετε μακριά τη σκόνη από το σπίτι σας για πολύ περισσότερο.



Το πρώτο ταξί χωρίς οδηγό είναι γεγονός !

Η πρώτη υπηρεσία ταξί στην Ευρώπη χωρίς οδηγό ξεκίνησε στη Ρωσία. Το στόλο των αυτόνομων ταξί διαχειρίζεται η Yandex – μια ρωσική εταιρία που διαθέτει σχεδόν τις ίδιες υπηρεσίες με τη Google, όπως του ηλεκτρονικού εμπορίου κλπ.



"Καήκαμε γιατί δεν είχαμε νερό, προσπαθούσαμε να σβήσουμε τη φωτιά με λεμονάδες"

Απόγνωση, θυμός, οργή, αναπάντητα ερωτήματα. Οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής χαμένοι κι οι ζημιές ανυπολόγιστες. Είναι ό,τι άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές στις καρδιές των ανθρώπων της Κινέτας.



Ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Εύκολη και λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα με λαχανικά, που όταν ψήνεται μοσχομυρίζει το σπίτι και όταν τη σερβίρεις εξαφανίζεται στο λεπτό



Και στην Ελλάδα οχήματα χωρίς οδηγό μέσα στην επόμενη δεκαετία

Οι οδικές μεταφορές εισέρχονται σε νέα εποχή και στην Ελλάδα, μέσα από μια σειρά εξελίξεων, που σχετίζονται μεταξύ άλλων με την έλευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των ηλεκτρονικών διοδίων, αλλά και των driverless οχημάτων στις επόμενες δεκαετίες.