Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

χώρα



Με μοριακά τεστ και περιορισμούς τα ταξίδια και η επιστροφή στη χώρα

Ταξίδια μόνο με μοριακά τεστ, καραντίνα και εμβολιασμούς από την Κοινή υπουργική απόφαση…
Τι χρειάζεστε για να ταξιδέψετε και να επιστρέψετε στη χώρα….

Η μετάλλαξη όμικρον δημιούργησε νεά δεδομένα στην καθημερινότητά μας και σημαντικές αλλαγές σε ταξίδια από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, καθώς και στην επιστροφή στη χώρα.



Η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο για το 2019

Λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ελευθερία, η υγεία, το εισόδημα, το προσδόκιμο ζωής κ.α., για δεύτερη χρονιά το United Nations Sustainable Development Solutions Network's 2019 World Happiness Report δημοσίευσε τη λίστα με τις 156 πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου.



Βίτσας: Βάλαμε τη χώρα σε μια τροχιά ανάπτυξης

«Είμαστε σε μια διαφορετική φάση. Τώρα έχουμε έναν καθαρό δρόμο μπροστά μας με ρυθμισμένο το χρέος, άρα με δυνατότητες. Φτιάξαμε μία βάση που μπορούμε να αναδιαμορφώσουμε την κατάσταση με σταθερά βήματα, γιατί είμαστε σε μία άλλη περίοδο πια», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ν.



Ο νέος πρόεδρος του Μεξικό... θέλει τον Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας του

Ο εκλεγμένος πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ γνωστοποίησε την Πέμπτη ότι σκοπεύει να προσκαλέσει τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή της ορκωμοσίας του την 1η Δεκεμβρίου, παρότι οι διμερείς σχέσεις είναι τεταμένες ήδη από την προεκλογική εκστρατεία του ρεπουμπλικάνου, πριν από δύο χρόνια.



Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει την είσοδο Σύρων προσφύγων στο έδαφός του

Το Ισραήλ θα συνεχίσει να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους σύρους πολίτες που φεύγουν για να γλιτώσουν τον πόλεμο, αλλά δεν θα δεχθεί κανέναν στο έδαφός του, προειδοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.



Συγκλονιστική πρόρρηση του Άγιου Παΐσιου για το Μνημόνιο και τον άνθρωπο που θα σώσει την χώρα

Μιλώντας σε προσκυνητές του Αγίου Ορους και μοναχούς λίγο πριν πεθάνει ο Αγιος Παΐσιος, μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά  για τους Έλληνες πολιτικούς, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε «καθρέπτη της κοινωνίας που νοσεί», καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα, προβλέποντας μάλιστα ότι «δεν θα είναι πολιτικός».