Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

χονγκ κονγκ



Εστιατόριο αφιερωμένο στη Σοφία Λόρεν εγκαινιάζεται στο Χονγκ Κονγκ

Εστιατόριο, αφιερωμένο στη θρυλική ιταλίδα ηθοποιό, Σόφια Λόρεν, θα ανοίξει τις πύλες του στο Χονγκ Κονγκ. Το «Sophia Loren House» είναι το πρώτο της αλυσίδας εστιατορίων εκτός Ιταλίας και θα εγκαινιαστεί στα μέσα Απριλίου στην περιοχή Wanchai του Χονγκ Κονγκ. Το εστιατόριο θα λειτουργήσει στο τετραώροφο Woo Cheong Pawn Shop, κτήριο πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης.



Σοκαριστικό ατύχημα στο Χονγκ Κονγκ: Κατέρρευσε γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια συναυλίας – Δύο χορευτές τραυματίες

Φόβος, πανικός και τρόμος επικράτησε κατά τη διάρκεια συναυλίας ενός γκρουπ στο Χονγκ Κονγκ.

Μια γιγαντοοθόνη κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε 2 χορευτές και να τραυματιστούν σοβαρά.



Με δακρυγόνα «απάντησε» η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έριξε δακρυγόνα για να διαλύσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας χιλιάδων αντικυβερνητικών διαδηλωτών, πολλών ντυμένων στα μαύρα και φορώντας μάσκες, στο Βικτόρια Παρκ, έναν παραδοσιακό τόπο διαδηλώσεων και καθιστικών διαμαρτυριών, και τους γύρω δρόμους.



Νύχτα βίαιων επεισοδίων στο Χονγκ Κονγκ: 14χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς

Άλλη μια νύχτα βίαιων διαδηλώσεων ήταν η χθεσινή στο Χονγκ Κονγκ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 14χρονος από αστυνομικά πυρά. Επιπλέον, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανέστειλαν τη λειτουργία τους, έπειτα από βανδαλισμούς σε σταθμούς του μετρό.



Χονγκ Κονγκ: Επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ χρησιμοποίησε σήμερα αντλίες νερού και δακρυγόνα για να διαλύσει τους διαδηλωτές που εκτόξευαν βόμβες μολότωφ και τούβλα κοντά στο κτίριο που στεγάζει το Νομοθετικό Συμβούλιο της πρώην βρετανικής αποικίας και σε γραφεία της κεντρικής κυβέρνησης.



Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά του πλήθους

Αστυνομικός στο Χονγκ Κονγκ πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά με το πυροβόλο όπλο του σήμερα, και η αστυνομία έκανε χρήση αντλιών νερού κατά ριζοσπαστών διαδηλωτών, ένα περιστατικό που σημειώνεται πρώτη φορά στην πρώην βρετανική αποικία η οποία συγκλονίζεται από διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας.