Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

honda



Τι αφήνει πίσω του το ρομπότ Asimo

Το πείραμα που ξεκίνησε η Honda Motor πριν από 32 χρόνια και που αποτελεί σύμβολο της ιαπωνικής εξέλιξης στον τομέα της τεχνολογίας, έφτασε στο τέλος του.



Ψηφίζει… Hilary η Honda! (Φωτό)

Μπορεί να μη συνηθίζεται από πλευράς αυτοκινητοβιομηχανιών, ωστόσο ηHonda πήρε θέση σχετικά με τη μάχη για τη θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Αυτό συνέβη μέσω twitter, όταν κατά τη διάρκεια του περίφημου debate ανάμεσα στη Hillary Clinton και τον Donald Trump, η ιαπωνική εταιρεία πήρε θέση υπέρ της εκπροσώπου των Δημοκρατικών!



Ανακλήσεις αυτοκινήτων Ford και μοτοσικλετών Honda

Ανάκληση αυτοκινήτων Ford μοντέλα Fiesta Diesel με κινητήρες 1.4 & 1.6 λίτρων ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.



Θανατηφόρο τροχαίο ξεκλήρισε οικογένειες στην Κρήτη

Την Κυριακή το πρωί στον κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου 3 ανθρωποι έχασαν την ζωή τους από υπερβολική ταχύτητα. Γι άλλη μια φορά στον δρόμο αυτό χύθηκε ανθρώπινο αίμα. Ο νεαρός που οδηγούσε το υπαίτιο αυτοκίνητο καταγραφοντας μια τρελή πορεία στοίχισε τη ζωή ενός ζευγαριού αλλά is και την δική του .
 
 


Ανάκληση δικύκλων σκούτερ και μοτοσυκλετών Honda

Πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων σκούτερ και μοτοσικλετών μάρκας Honda, μοντέλα ετών 2013, 2014 και 2015, για έλεγχο και - εφόσον χρειαστεί - αντικατάσταση του ρελέ μίζας εκτελεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γενική γραμματεία Βιομηχανίας.