Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Χομς



Οι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης κατέλαβαν το τελευταίο προπύργιο του ΙSIS στην επαρχία Χομς

Οι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης και με τους συμμάχους της κατέλαβαν το τελευταίο προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία Χομς, ανέφερε χθες το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς ο στρατός προελαύνει ενάντια στα προπύργια των τζιχαντιστών στα ανατολικά τμήματα της χώρας.

 



Νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφίζεται στη βομβαρδισμένη Χομς (Φωτό)

Το μήνυμα ότι η ζωή είναι πιο ισχυρή από τον θάνατο θέλησε να στείλει ένα ζευγάρι νεόνυμφων στη Συρία, που επέλεξε να φωτογραφηθεί για το γάμο στα συντρίμμια της βομβαρδισμένης Χομς.



Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από το μακελειό της Χομς

Η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην πόλη Χομς της Συρίας, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων.



Ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν τον αρχηγό της Ahrar al Sham στην Χομς - Πολύ σκληρές εικόνες και βίντεο από την εξόντωση τρομοκρατών

Ο επικεφαλής της ισλαμιστικής οργάνωσης Αhrar al sham, Abu Rateb, σκοτώθηκε σε ενέδρα ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη Χομς ενώ ήταν στο αυτοκίνητο του με κατεύθυνση προς τη Farhaniyah.
 


Περιοχές στη Χομς ανακαταλαμβάνουν οι τζιχαντιστές

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανακατέλαβαν σήμερα δύο περιοχές στην κεντρική Συρία που ήλεγχε ο συριακός στρατός και τις οποίες είχαν χάσει πριν από 20 ημέρες, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



Οι Εναέριες Διαστημικές Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψαν το σταθμό επικοινωνίας στο Χομς και το αρχηγείο τρομοκρατών στην επαρχία Χάμα

Τα ρωσικά αεροσκάφη SU-24М, SU-25 και SU-34 μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο χτύπησαν εννέα θέσεις της απαγορευμένης στη Ρωσική Ομοσπονδία ομάδας "Ισλαμικό Κράτος" στη Συρία, αφού έκαναν 25 πτήσεις. Για το γεγονός αυτό ανέφερε σε δημοσιογράφους ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας, στρατηγός Ίγκορ Κοννασένκοφ.