Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

χιμκι



Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε και τη Κίμκι με 92-75

Με τρομερή άμυνα στο 2ο ημίχρονο και τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ να ξεχωρίζουν, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με 92-75, κάνοντας το 4Χ4 στη φετινή Ευρωλίγκα. 



Νέο «όχι» για Σίνγκλετον στη Χίμκι και αναπροσαρμογή συμβολαίου

Ο Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον στο ρόστερ του, αφού απέρριψε και τη νέα πρόταση της Χίμκι, ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό δείχνει εμπράκτως στον παίκτη πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της αφού θα του προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!



Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη σήμερα με την Χίμκι

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία άλλη επιλογή πέρα από τη νίκη στη «σειρά τελικών» που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Έτσι και στο αποψινό (20:45) παιχνίδι με τη Χίμκι στη Μόσχα οι ερυθρόλευκοι για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση θα πρέπει να φύγουν νικητές.



Euroleague: Πέρασε από τη Μόσχα η Ρεάλ, στο 7-0 ο Ομπράντοβιτς

Πολύτιμη νίκη στη Μόσχα πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, ολοκληρώνοντας ιδανικό τον πρώτο γύρο του Top 16 με το 93-82 επί της Χίμκι, που γνώρισε δύο «κολλητές» ήττες μιας και την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει και στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.



Την... ξαναπάτησε η Ρεάλ με «κάζο» από την Χίμκι στη Μαδρίτη

Αντιμέτωπη με τον... πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα βρίσκεται η Ρεάλ, καθώς στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής, η Χίμκι κατάφερε να επιβληθεί με 85-82, αυξάνοντας τον προβληματισμό στη Μαδρίτη.