Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 -

χημικάΧρησιμοποιείτε μαλακτικό ρούχων; - Αυτά είναι τα προβλήματα υγείας που προκαλεί

Τα μαλακτικά ρούχων αποτελούνται από ολέθριο συνδυασμό χημικών ουσιών και βαριάς δόσης αρώματος.Χημικά στην πορεία για τον Κουφοντίνα

Ένταση είχαμε στην διάρκεια της πορείας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις αστυνομικές δυνάμεις, με τις τελευταίες να προχωρούν σε περιορισμένη χρήση χημικών. Η ένταση σημειώθηκε στην οδό Σταδίου προς το Σύνταγμα όπου βρίσκονταν οι διαδηλω

 

 Πορεία Αρμενίων Θεσσαλονίκη - Επεισόδια με χημικά και ξύλο

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν στην πορεία των Αρμενίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ομάδα Αρμενίων επιτέθηκε στα MAT με κλωτσιές και σπρωξίματα. Τα MAT τους απώθησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

 Χαμός με χημικά και πέτρες μεταξύ ΜΑΤ και προσφύγων στα Διαβατά (εικόνες & βίντεο)

Επεισόδια ανάμεσα σε πρόσφυγες και αστυνομικών σημειώθηκαν στα Διαβατά, με τους μετανάστες να πετούν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.Camp προσφύγων στα Διαβάτα - Ένταση και χημικά

Κομμάτι της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται στο σημείο "έκοψε" ένα κομμάτι του δρόμου, κάτι που ανέβασε και πάλι τους τόνους.

 

Κάποιοι πρόσφυγες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς για να διαλύσουν αυτό τον φραγμό. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα ενώ έπεσαν και χημικά.Συναγερμός στο Σύνταγμα λόγω χημικών - διώχνουν παιδιά και ηλικιωμένους - μωρό λιποθύμισε!

Τραγωδία αυτή την ώρα στο Σύνταγμα, καθώς ένα μωρό λιποθύμησε λόγω της χρήσης χημικών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι διαδηλωτές κάνουν έκκληση στην αστυνομία μεσώ των μεγαφώνων να ανοίξουν οι δρόμοι προκειμένου να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο για να παραλάβει το μωρό.