Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΧΑΡΒΕΙ



Ο Χάρβεϊ Γουάινσταιν θα παραδοθεί στην αστυνομία της Ν. Υόρκης

Ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ  Γουαϊνστάιν θα στην αστυνομία της πόλης της Νέας Υόρκης για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς, ανέφεραν οι New York Times, επικαλλούμενοι δύο αξιωματούχους των δυνάμεων επιβολής του νόμου, χωρίς να κατονομάζονται.



Τουλάχιστον 80 οι νεκροί στο Τέξας από το πέρασμα του Χάρβεϊ

Σε τουλάχιστον 80 πιθανώς ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών στο Τέξας από το πέρασμα του Χάρβεϊ, τον ισχυρότερο κυκλώνα τα τελευταία 50 χρόνια που σάρωσε πριν τρεις περίπου εβδομάδες την Πολιτεία, δήλωσε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ.



Ο τυφώνας Χάρβεϊ ξέβρασε θαλάσσιο τέρας σε παραλία. Οι εικόνες τρομάζουν

Ο τυφώνας Χάρβεϊ ξέβρασε πλάσμα – μυστήριο!  οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και… τρομάζουν.

Ένα μεγάλο πλάσμα με τεράστιο στόμα, κοφτερά δόντια και… δίχως μάτια, «ξεβράστηκε» σε παραλία του Τέξας, μετά το σφοδρό χτύπημα του τυφώνα Χάρβεϊ στην περιοχή, πριν από λίγες ημέρες.



Χιούστον: Το βάρος του νερού από τον τυφώνα Χάρβεϊ έκαμψε τον φλοιό της Γης

Τα περίπου 150 τρισεκατομμύρια λίτρα νερού που έπεσαν στην περιοχή του Χιούστον στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του καταστροφικού τυφώνα Χάρβεϊ, είχαν αρκετό βάρος ώστε να κάμψουν το φλοιό της Γης.



Τέξας: Τουλάχιστον 60 οι νεκροί από το πέρασμα του Χάρβεϊ

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Τέξας από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών της πολιτείας και όπως μεταδίδει το Associated Press.



Συναγερμός στο Χιούστον: Πλημμύρισαν τοποθεσίες με τοξικά απόβλητα

Πλημμύρισαν από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, τοποθεσίες στο Χιούστον όπου φυλάσσονταν τοξικά απόβλητα σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο, κατόπιν αυτοψίας, τουλάχιστον πέντε τέτοιες εγκαταστάσεις μέσα και γύρω από το Χιούστον πλημμύρισαν, ενώ ορισμένες ήταν προσβάσιμες μόνο με βάρκα.