Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χαρτονομισματα



Ο βασιλιάς Κάρολος είδε τα νέα χαρτονομίσματα με το πορτρέτο του

Ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει το δικό του πρόσωπο στα νέα χαρτονομίσματα που θα μπούν στην κυκλοφορία τον Ιούνιο. Στο Μπάκιγχαμ παρουσιάστηκαν τα νέα χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 λιρών που θα δείχνουν το πορτρέτο του.



Έρχονται τα καινούργια χαρτονομίσματα

Τα καινούργια χαρτονομίσματα θα δοθούν στην κυκλοφορία στις 28 Μαΐου και θα ενσωματώνουν ιδιαίτερες προδιαγραφές ασφαλείας κατά της παραχάραξης αλλά και προστασίας από βροχή, υγρασία, κρύο και ζέστη.

Έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να μην καταστρέφονται ακόμη και όταν τσαλακωθούν ή έλθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες.



Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Η Εθνική Οδός γέμισε με χαρτονομίσματα

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (15/9) αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αγρινίου βρήκε και παρέδωσε 1.200 ευρώ!



Έστειλαν με κούριερ πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ

Εκατοντάδες παραχαραγμένα χαρτονομίσματα επιχείρησαν να διακινήσουν μεταξύ τους οι δύο γυναίκες, 21χρονη και 28χρονη, που συνελήφθησαν, χθες και προχθές σε Μύκονο και Σαντορίνη αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.



«Βροχή» από… χαρτονομίσματα στην Ολυμπία οδό

Χαμός έγινε στο ρεύμα προς Αθήνα της Ολυμπίας οδού Πατρών- Κορίνθου, όταν στο οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή… χαρτονομίσματα των 50 και των 20 ευρώ με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να σταματούν όπως- όπως!



Απεγνωσμένη σύζυγος κατάπιε 7.000 δολάρια για να τα σώσει από τον άνδρα της

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά... 57 χαρτονομίσματα, αφαίρεσαν από το στομάχι 30χρονης γυναίκας στην Κολομβία, η οποία ήθελε να τα "σώσει" από τον σύζυγό της!

Η 30χρονη από την Κολομβία κατάπιε τα χαρτονομίσματα μετά από καυγά που είχε μαζί του και οι γιατροί κατάφεραν τα αφαιρέσουν από το στομάχι της.