Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

χαρτες



Αυστριακός Τύπος: Με την υπογραφή της συμφωνίας αλλάζουν οι χάρτες στην Ευρώπη

Με την υπογραφή χθες Κυριακή της συμφωνίας και την αλλαγή του ονόματος της πΓΔΜ ακυρώνονται διαμιάς όλοι οι χάρτες της Ευρώπης, καθώς το κράτος ονομάζεται πλέον επίσημα Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας και διευθετείται με τον τρόπο αυτό μια διαφορά δεκαετιών με την Ελλάδα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας, Kronen Zeitung, υπό τον τίτλο «Διένεξη για το



Προσλαμβάνουν 162 εκτός ΑΣΕΠ για να «τρέξουν» δασικοί χάρτες και κτηματολόγιο

Εκτός ΑΣΕΠ με τροπολογία που ψηφίστηκε μέσα στο καλοκαίρι ξεκινά την «επιχείρηση» προσλήψεων 162 δασολόγων και διαφόρων επιστημόνων η ΕΚΧΑ, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν την μετατροπή της σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.



Μπλόκο σε αυθαίρετα μέσω δασικών χαρτών. Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής

Παρατείνεται μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για τους ήδη αναρτημένους δασικούς χάρτες.



Αυτοί είναι οι χάρτες για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη – Δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναρτήθηκαν σήμερα οι χάρτες με τα προς παραχώρηση θαλάσσια οικόπεδα για έρευνες και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα ελληνικά χωρικά ύδατα.



Οι δέκα χάρτες που εξηγούν την στρατηγική της Ρωσίας

Οι χάρτες αποτελούν στην πραγματικότητα ένα πρώτο βήμα για να αρχίσει κάποιος να σκέφτεται τη στρατηγική μιας χώρας, η οποία μπορεί να αποκαλύψει παράγοντες που διαφορετικά δεν είναι προφανείς.



Νέες οδηγίες για τα λάθη στους δασικούς χάρτες

Νέες οδηγίες προς τις δασικές υπηρεσίες των αποκεντρωμένων διοικήσεων, 22 ημέρες μόλις πριν λήξει και η τελική προθεσμία παράτασης για τους δασικούς χάρτες έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος..