Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Χαρούλα Αλεξίου



H Χαρούλα Αλεξίου επισκέφτηκε τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο

Η Μαίρη Λίντα εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών. Εκτός από την κόρη της, η γνωστή τραγουδίστρια δέχεται την στήριξη φίλων και συνάδελφων της. Ανάμεσά τους και η Χαρούλα Αλεξίου. 



Το μήνυμα της Χαρούλας Αλεξίου λίγες μέρες μετά το θάνατο του αδερφού της

Την περασμένη εβδομάδα, ο Γιώργος Σαρρής, ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Η αδερφή του, Χαρούλα Αλεξίου είναι συντετριμμένη από την απώλεια του. 



Απαρηγόρητη η Χαρούλα στο τελευταίο αντίο στον αδελφό της

Το τελευταίο αντίο, στον Γιώργο Σαρρή, είπαν σήμερα το μεσημερί στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. 

Η Χαρούλα Αλεξίου, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον αδερφό της, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε ηλικία μόλις 69 ετών. 



Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Σαρρής - Όσα δεν ξέρετε για τον αδελφό της Χαρούλας Αλεξίου

Ο αδελφός της Χαρούλας Αλεξίου, γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1948 στη Θήβα και, μεταξύ άλλων, σφράγισε με τη φωνή του μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του λαϊκού πενταγράμμου, τις θρυλικές «Νταλίκες» των Χρήστου Νικολόπουλου και Μανώλη Ρασούλη.



Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα στα Χανιά! Συγκλονισμένη η Χαρούλα Αλεξίου!

Οι αποκαλύψεις συγκλόνισαν την Χαρούλα Αλεξίου που δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη της. Συμπληρώνονται τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας...