Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χαρακτηριστικα



F-16: Τα χαρακτηριστικά της “Οχιάς” που αποκτά η Πολεμική Αεροπορία

Ο δρόμος για την αναβάθμιση 84 Ελληνικών μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση V (Viper = Οχιά), άνοιξε τον Απρίλιο με απόφαση του ΚΥΣΕΑ. Το επόμενο ραντεβού για το πρόγραμμα αναβάθμισης των Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών αναμένεται τον Σεπτέμβριο, όπως έχει αναφέρει το OnAlert.gr κατά το παρελθόν σύμφωνα με πηγές του.



Τι είναι οι βιομετρικές ταυτότητες και το microchip; Έρχεται το τέλος της ελευθερίας μας; [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι δημοσιογράφοι, Γεράσιμος Βραχιολίδης και Ιωάννης Παπαζήσης, αναλύουν τι ακριβώς είναι οι βιομετρικές ταυτότητες και πως αυτές θα φέρουν το τέλος της ελευθερίας μας εάν της πάρουμε αλλά και ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να μας τις δώσουν.

 



Κομισιόν: Έρχονται ταυτότητες με δακτυλικό αποτύπωμα και βιομετρικά στοιχεία

Νέες ταυτότητες σχεδιάζει η  Κομισιόν για όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ με υποχρεωτικό ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα και επιπλέον βιομετρικά στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες της Die Welt.



Αυτοί είναι οι 9 τύποι των ανθρώπων που απατούν πιο εύκολα

Κανείς δεν θέλει να είναι με κάποιον  εν δυνάμει άπιστος. Αλλά ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός "άπιστου" που θα πρέπει να προσέχουμε;



Πες μου τι ζώδιο είσαι σου να σου πω τι σου προκαλεί κατάθλιψη

Είναι στιγμές που νιώθετε χάλια. Κι όπως λένε πολλοί «Η ζωή είναι δύσκολη και τη στιγμή που θα το αποδεχτείτε αυτό, θα γίνει ευκολότερη».

Αν λοιπόν, ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσεις, τότε ίσως είναι πιο εύκολο να βρεις τη λύση. Ποιος είναι ο ρόλος της αστρολογίας και του ζωδίου σας σε αυτό; Μπορεί να βοηθήσει το ζώδιό σας;



Έτσι θα καταλάβετε τα αυθεντικά αρώματα από τις απομιμήσεις

Δεν είναι λίγες φορές που πέσαμε θύματα εμπορικής απάτης και πολλές φορές θα έτυχε να προσπαθήσουν να σας πουλήσουν "αυθεντικά" αρώματα που όμως δεν ήταν.

Ας δούμε ποια είναι τα σημεία κλειδιά για να τα ξεχωρίσετε και να καταλάβετε αν αυτό που έχετε στα χέρια σας είναι αυθεντικό.