Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Χανίων



Ισόβια στον πρώην ταμία δήμου για υπεξαίρεση

Καταπέλτης ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου Χανίων που εκδίκασε την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απο το ταμείο του Δήμου Γαύδου.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην ταμία του δήμου Στέφανο Μπικογιαννάκη και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 14 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 300.000 ευρώ.



Σαλής, ο φιλάνθρωπος μαύρος βαρκάρης των Χανίων.

Η συγκλονιστική ιστορία παράδειγμα για όλους μας! Η ζωή του μοιάζει σαν παραμύθι: Γνωστός με το ελληνικό όνομα Χελιδόνης, ή Χελιδονάκης κατά το εκρηκτικότερο, προφανώς επειδή η ψυχή του ήταν λευκή σαν πουλιού και η εμφάνισή του μαύρη σαν του χελιδονιού.



Φωτιά στο γηροκομείο Χανίων

Οι φλόγες ξέσπασαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο δωμάτιο ηλικιωμένου που βρίσκεται στο ισόγειο.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το αυτόμαστο σύστημα κατάσβεσης ενώ το προσωπικό του γηροκομείου αντέδρασε γρήγορα απομακρύνοντας τον ηλικιωμένο από το δωμάτιό του. Ωστόσο, από τη φωτιά είχε ήδη τραυματιστεί έχοντας υποστεί ελαφρά εγκαύματα.



Απο το Νοσοκομείο Χανίων στην Αθήνα και έπειτα στην Σουηδία η αεροδιακομιδή 25χρονου Σουηδού

Επιχείρηση αεροδιακομιδής ενός 25χρονου Σουηδού που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 25χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν απο 10 περίπου ημέρες και νοσηλευόταν με εγκεφαλικές κακώσεις στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.



Από την κατάδυση στο Ρέθυμνο έφτασε... στο ναυτικό νοσοκομείο Χανίων

Στο νοσοκομείο Χανίων χρειάστηκε να μεταφερθεί χθες βράδυ ένας 42χρονος τουρίστας ο οποίος νωρίτερα είχε πάει να κάνει κατάδυση στον Πλακιά του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι ο 42χρονος αποφάσισε να κάνει κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή συνοδευόμενος από αδειοδοτημένο παροχέα καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής.



Τραγωδία στη Κρήτη: Πέθανε γυναίκα σε παραλία των Χανίων!

Την τελευταία της πνοή σε παραλία της Κρήτης άφησε το μεσημέρι της Τρίτης μία 72χρονη γυναίκα. Πρόκειται για μία Γερμανίδα η οποία είχε πάει μαζί με το σύζυγό της στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.