Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

χαμηλα



Συγκλονιστική φωτογραφία: Καναντέρ επιχειρεί σε πολύ χαμηλό ύψος!

Μια συγκλονιστική φωτογραφία από την μεγάλη μάχη με τις φλόγες στην Ανατολική Αττική κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.



Τσακαλώτος: Στόχος η ελάφρυνση των μεσαίων στρωμάτων

Στα ζητήματα τα οποία απασχολούν τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, επικεντρώθηκε η συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου με αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.



EE κατά Σόιμπλε: Ζητά ελάφρυνση χρέους, χαμηλότερα πλεονάσματα και πιστωτική γραμμή για Ελλάδα

Προληπτική πιστωτική γραμμή 9 δις μέχρι και τα μέσα του 2019 μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και πιο ρεαλιστικούς δημοσιονομικούς στόχους προτείνει έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την βιωσιμότητα του χρέους που έφερε στο φως το Bloomberg.



"Κεραυνός" για τους χαμηλόμισθους: Καταργούν τέσσερα επιδόματα για χαμηλά εισοδήματα

Αμεση κατάργηση από τις 19 Μαΐου προβλέπει το 4ο Μνημόνιο για 4 επιδόματα που θεσπίστηκαν και χορηγούνταν με εισοδηματικά ή κοινωνικά κριτήρια, με την «υποσχετική» ότι πλέον όσοι ήταν δικαιούχοι αυτών των κοινωνικών παροχών θα ενταχθούν και θα εισπράττουν οικονομική βοήθεια από το εγγυημένο εισόδημα (ΚΕΑ).



Το νέο αφορολόγητο ξεκινάει από τα 5.685 ευρώ. Βαριά καμπάνα σε χαμηλά εισοδήματα

Τη μείωση της έκπτωσης φόρου κατά 650 ευρώ προβλέπουν τα προσχέδια των μνημονίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γεγονός που ισοδυναμεί με αύξηση φόρου από 50 ευρώ έως 650 ευρώ.



Η Μενεγάκη μίλησε δημόσια για τη χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπής, με σβηστά τα φώτα! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για τις απώλειες που έχει φέτος η εκπομπή της, με αφορμή μια σκηνή στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.