Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

χαμενη



Βρέθηκε "ξανά" η χαμένη Ατλαντίδα;

Σχεδόν 2.400 χρόνια πριν ο φιλόσοφος Πλάτωνας περιέγραφε την Ατλαντίδα ως μία κραταιά πόλη που διέθετε 10.000 άμαξες, προηγμένες τεχνολογίες, μεγάλους αριθμούς ελεφάντων και ταύρων και μία σειρά σύνθετων καναλιών. Τώρα ένα νέο ντοκιμαντέρ από ομάδα Βρετανών επιστημόνων ισχυρίζεται ότι βρήκε τα ερείπια της Ατλαντίδας ανοιχτά των ακτών της Ισπανίας.



Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Εγώ είμαι και δεν ξέρω τι να κάνω

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η χαμένη από το 2007, όταν εξαφανίστηκε στη διάρκεια διακοπών της οικογένειάς της στην Πορτογαλία.



Συγκλονιστική ανακάλυψη: Ξέθαψαν "χαμένη" πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου 2.000 χρόνια μετά

Μία πόλη που πιστεύεται ότι δρύθηκε το 331 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο και η οποία ήταν «χαμένη» για περισσότερα από 2.000 χρόνια, εντόπισαν αρχαιολόγοι στο Ιράκ με τη βοήθεια φωτογραφιών από drone και αποχαρακτηρισμένων δορυφορικών εικόνων της CIA.



Ψάχνουν στον Κορινθιακό για τη χαμένη Ατλαντίδα

Στον βυθό του Κορινθιακού Κόλπου θεωρεί ότι βρίσκεται η λύση για το μυστήριο της Ατλαντίδας ένας δημοτικός σύμβουλος από τη Ναύπακτο!



Ενα καρότο "επέστρεψε" την χαμένη βέρα ενος 82χρονου

Μερικές φορές η τύχη μας παίζει τα πιο περίεργα παιχνίδια και η ζωή μας μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα, ακόμα και... 82 μας χρόνια.



Εψαχνε εξωγήινους μέσω Google και βρήκε την χαμένη πτήση MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών! (Φωτό+Βίντεο)

Οι έρευνές του για UFO ισχυρίζεται ότι τον έφεραν αντιμέτωπο με μια απίστευτη, αν αποδειχτεί αληθινή, ανακάλυψη. Πιστεύει ότι εντόπισε το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε πριν από 2 χρόνια στο Cape of Good Hope.

Η ανακάλυψη της πτήσης MH370 βρίσκεται όπως επισημαίνει σε μια δορυφορική φωτογραφία της Google πριν από 8 μήνες.