Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Χαλυβουργική



"Σφάζονται" ΔΕΗ και Χαλυβουργική - Τι απαντά η εταιρία και γιατί απειλεί με μηνύσεις

Απάντηση στη ΔΕΗ δίνει με ανακοίνωσή της η «Χαλυβουργική» στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για «το απαράδεκτο υψηλό κόστος» της ηλεκτρικής ενέργειας και τις «αυθαίρετες αυξήσεις», που, όπως υποστηρίζει, την επιβάρυναν κατά 7,1 εκατ. ευρώ σε μια πενταετία.



Πώς η Χαλυβουργική έφτασε στην κατάρρευση 93 χρόνια μετά

Τέλος εποχής για την ιστορική βιομηχανία της Χαλυβουργικής.

Έπειτα από 93 χρόνια λειτουργίας τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας τέθηκε εκτός ηλεκτροδότησης εξαιτίας της αδυναμίας να βρεθεί λύση ώστε να καλύψει τα χρέη της προς τη ΔΕΗ, ύψους 32 εκατ. ευρώ.



Χαλυβουργική: Η ιστορία της εταιρείας που «έχτισε» την Ελλάδα

Τέλος εποχής για την ιστορική βιομηχανία Χαλυβουργική μετά από 93 χρόνια λειτουργίας, καθώς τέθηκε εκτός ηλεκτροδότησης τα μεσάνυχτα για χρέη στη ΔΕΗ ύψους 32 εκατ. ευρώ.

Ο ΑΔΜΗΕ προχώρησε στη διαδικασία που επιφέρει η επανενεργοποίηση από τη ΔΕΗ, πριν από λίγες ώρες, των συνεπειών της άρσης εκπροσώπησης της βιομηχανίας.



Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στη Χαλυβουργική!

Τέλος εποχής για μια ιστορική βιομηχανία, καθώς από τα μεσάνυχτα η Χαλυβουργική δεν έχει πλέον ρεύμα! Ο ΑΔΜΗΕ στις 23:59 το βράδυ της Δευτέρας προχώρησε στη διακοπή της ηλεκτροδότησης μετά και τη λήξη της περιόδου χάριτος. Η επιχείρηση δεν μπόρεσε να διευθετήσει το χρέος των 31,4 εκατ. ευρώ, ωστόσο καταλύτης για την απόφαση της ΔΕΗ ήταν η απροθυμία να βρεθεί μια λύση για το εργοστάσιο.