Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Χάλκινο μετάλλιο



Λ.Πετρούνιας για φωτιές: «Λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που έχει συμβεί»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στα πάτρια εδάφη σήμερα Πέμπτη από την Ιαπωνία με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων απάντησε και για τις καταστροφικές πυρκαγιές που σαρώνουν τη χώρα.



«Χάλκινος» ο Ανδρέας Πανταζής στο Ευρωπαϊκό! Φοβερή εμφάνιση με ρεκόρ

Το τέταρτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που γίνεται στο Μπορός της Σουηδίας και 28ο στην ιστορία του θεσμού πανηγυρίζει η Ελλάδα, με τον Ανδρέα Πανταζή να… περνάει στο λαιμό του το χάλκινο, στο τριπλούν. 



Τζούντο: Μεγάλη νίκη και χάλκινο μετάλλιο για τον Γιώργο Αζωίδη στο Ευρωπαϊκό του Μινσκ

Κόντρα σε έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην κατηγορία των 73 κιλών, τον Ισραηλινό Τοχάρ Μπουτμπούλ που βρίσκεται στο No11 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Γιώργος Αζωίδης κατάφερε να βγει νικητής και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο 2ο Ευρωπαϊκό του Μινσκ, που είναι παράλληλα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο.



Μετάλλιο ξανά για Κορακάκη! «Χάλκινη» στο Παγκόσμιο

Η Άννα Κορακάκη επιβεβαιώνει διαρκώς ότι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της σκοποβολής σε όλο τον κόσμο και κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Ένα ακόμη μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή της, η Άννα Κορακάκη, προσφέροντας ξανά μία παγκόσμια διάκριση και για την Ελλάδα.



Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην άρση βαρών η Κωνσταντινίδη - Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια

Τεράστια επιτυχία της ελληνικής άρσης βαρών στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βατούμ της Γεωργίας (από τις 6 έως τις 13 Απριλίου). Η Ελένη Κωνσταντινίδη κέρδισε στη κατηγορία των 81 κιλών δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο!



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Έξοχη εμφάνιση και χάλκινο μετάλλιο για τον Βολικάκη

Για μία ακόμα φορά ο Χρήστος Βολικάκης ήταν εξαιρετικός σε αγώνα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας.

Ο Έλληνας ποδηλάτης πήρε την 3η θέση στο αγώνισμα των πόντων, χάνοντας για ελάχιστη διαφορά το ασημένιο μετάλλιο.