Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

γυαλια



Τρικ για να μαζέψεις όλα τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα εύκολα και γρήγορα

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας. 



6 tips για να εξαφανίζετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

Οι γρατζουνιές στα γυαλιά είναι πολύ ενοχλητικές και δεν εξαφανίζονται με το συνηθισμένο καθάρισμά τους. Μερικές φορές τα γυαλιά γδέρνονται όταν έρχονται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες.



Αυτό το σχεδιάγραμμα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό σκελετό γυαλιών ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Το να επιλέξει κανείς το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά που θα τον βολεύει και θα κολακεύει το πρόσωπο του, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο. Για το λόγο αυτό, μία εταιρεία οπτικών ειδών, παρουσιάζει αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να διαλέξουμε τα τέλεια γυαλιά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας.



Πώς να εξαφανίσετε τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

Τι χειρότερο υπάρχει από το να δει κάποιος τις πρώτες γρατζουνιές στα αγαπημένα γυαλιά ηλίου του;

Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει χαλασμένους φακούς, ειδικά αν τα γυαλιά του είναι σχετικά καινούργια. Όμως αν δεν τα προσέχετε και δεν τα μεταχειρίζεστε όπως πρέπει, τότε αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.



ΕΟΠΥΥ: Νέο σύστημα χορήγησης και αποζημίωσης γυαλιών

Σε εφαρμογή τέθηκε από τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) το νέο σύστημα χορήγησης και αποζημίωσης οπτικών ειδών – γυαλιών οράσεως, με το οποίο καταργείται η προπληρωμή του ποσού που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ και μειώνεται η ταλαιπωρία για τους δικαιούχους.

Ωστόσο, τη νέα διαδικασία απορρίπτει η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών και Οπτομετρών.



Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά! Επίθεση Πακιστανών σε κομμωτήριο στην Εύβοια

Επίθεση σε κομμωτήριο, επί της οδού Αγίου Γεωργίου στο Βασιλικό στην Εύβοια πραγματοποίησε ομάδα Πακιστανών το βράδυ της Τρίτης κάνοντας κυριολεκτικά τα πάντα γυαλιά καρφιά