Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Gucci



Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί τη νέα καμπάνια της Gucci

Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την νέα καμπάνια του Οίκου Gucci και βάζει κορίτσια, αγόρια και άλογα να τριγυρίζουν στο Λος Άντζελες.



Elton John: Τον μετέφεραν οι σωματοφύλακες στα χέρια για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του!

Κρουαζιέρα στην Ιταλία κάνει ο Elton John όπου απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές με τον σύζυγό του David Furnish και τα δύο τους παιδιά. 



Η Gucci σταματά τις πωλήσεις γούνας από την επόμενη σεζόν

«Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μια από τις βασικές αξίες του οίκου Gucci και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για το περιβάλλον και τα ζώα» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Μάρκο Μπιτζάρι, σε δήλωση του προς την Humane Society των ΗΠΑ, οργάνωση που υλοποιεί δράσεις και εκστρατείες για την προστασία των ζώων.



Η Gucci διαψεύδει τα περί οικονομικής προσφοράς για την επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα

Ο Οίκος μόδας Gucci διέψευσε πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο της ιταλικής εφημερίδας Repubblica, καθώς και σε άλλα μέσα, ότι πρόσφερε οικονομικά ανταλλάγματα για το πρότζεκτ στην Ακρόπολη.



La Repubblica: Η ιστορία και η αξιοπρέπεια της Ελλάδας δεν πωλούνται

Στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να απορριφθεί το αίτημα του οίκου υψηλής ραπτικής Gucci για επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη αφιερώνει σήμερα άρθρο της η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.



H Gucci θέλει να κάνει επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα

Ένα ξεχωριστό αίτημα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου την Τρίτη καθώς τα μέλη του θα κληθούν να συζητήσουν την πρόταση της Gucci να κάνει επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα!