Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΓΣΕΒΕΕ



ΓΣΕΒΕΕ: Προϋπόθεση αύξησης μισθού η μείωση φόρων, εισφορών

Πολιτικές και δράσεις που θα εστιάζουν στις ανάγκες της μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης ζητούν να αναπτυχθούν στη «μεταμνημονιακή» εποχή οι επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι της χώρας, μέλη της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, τονίζοντας ότι φόροι και προηγούμενα βάρη συνεχίζουν να ταλανίζουν τις επιχειρήσεις. 



Έρευνα: "Λουκέτο" φοβάται 1 στις 3 επιχειρήσεις

Στοιχεία-σοκ έρχονται για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσουν το οικονομικό κλίμα που επικρατεί στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 



Μαύρα μαντάτα από τη ΓΣΕΒΕΕ: Ερχονται άλλα 13.000 «λουκέτα» και απώλεια 21.000 θέσεων εργασίας

Σχεδόν τέσσερις στις δέκα επιχειρήσεις, ποσοστό 38,1%, είναι πολύ πιθανόν να βάλουν λουκέτο στους επόμενους μήνες, επισημαίνει η ΓΣΕΒΕΕ.



Συναντήσεις με ΕΣΕΕ, ΕΕΤ και ΓΣΕΒΕΕ θα έχει ο πρωθυπουργός

Σειρά συναντήσεων θα έχει το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τα προεδρεία:

-της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στις 11:00.

-της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών στις 12:00



Απογοητευτικά στοιχεία της ΓΣΕΒΕΕ για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Τέσσερις στις δέκα ελληνικές επιχειρήσεις αναμένεται να βάλουν λουκέτο, γεγονός που αποδεικνύει πόσο έχει επιβαρυνθεί η οικονομία από τις ατελεύτητες διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) που παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη ο κίνδυνος να χαθούν δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας είναι ορατός.



ΓΣΕΒΕΕ: Τρεις στους τέσσερις Έλληνες είδαν μειωμένα εισοδήματά

Μείωση εισοδημάτων, σε σχέση με το 2015, είχε το 75% των Ελλήνων και το 35% των πολιτών ζει με εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ ετησίως.

Αυτά προκύπτουν, μεταξύ άλλων, από την έρευνα εισοδήματος για το 2016 που πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και θα παρουσιαστεί αναλυτικά αύριο το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου.