Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΓΣΕΕ



Απεργία Τετάρτη 17 Απριλίου: Ποιοι συμμετέχουν –Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργιακός κλοιός αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, στη χώρα, καθώς η ΓΣΕΕ κήρυξε πανελλαδική απεργία με αιτήματα τις αυξήσεις στους μισθούς, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και την προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.



Hellenic Train: Aναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων στον σιδηρόδρομο λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε., στην οποία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, θα υπάρξουν αναστολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.



Γενική απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

Κορυφώνει τις διεκδικήσεις της, με εικοσιτετράωρη γενική απεργία, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με βασικό μήνυμα «η ακρίβεια στον Θεό, οι μισθοί στα τάρταρα. Θέλουμε πραγματικές αυξήσεις, θέλουμε πίσω τις Συλλογικές μας Συμβάσεις και τα θέλουμε τώρα».



Γενική απεργία στις 17 Απριλίου ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ: Μισθοί στα τάρταρα και η ακρίβεια στα ύψη

Η ΓΣΕΕ έλαβε απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου, λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ.



Άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 908 ευρώ μηνιαίως προτείνει η ΓΣΕΕ

Την πρότασή της για τον κατώτατο μισθό στη χώρα μας το 2024 κατέθεσε σήμερα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), όπως αυτή διαμορφώθηκε από το Ινστιτούτο Εργασίας της Συνομοσπονδίας.



Σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων από τη ΓΣΕΕ, που θα κορυφωθούν με γενική πανελλαδική απεργία

Σε σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν με γενική πανελλαδική απεργία, προχωρά το επόμενο διάστημα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), «με στόχο την άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση, ώστε να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι».