Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

grexit



Επίσημο: Εισηγήθηκε ποδοσφαιρικό Grexit η FIFA

Ολοταχώς προς τον γκρεμό του Grexit οδεύει πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, με επίσημο έγγραφο εισηγήθηκε αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος, αλλά και χωρίς εξαίρεση για τις εθνικές ομάδες. 



Βόμβα από την FIFA: Το Grexit είναι κοντά. Φτάσατε στον γκρεμό

Αυτή την ώρα ο εκπρόσωπος της FIFA δίνει συνέντευξη Τύπου για τα όσα έγιναν στην Τούμπα την προηγούμενη Κυριακή και τονίζει ότι το ποδοσφαιρικό grexit δεν είναι πλέον μακριά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας. Το ενδιαφέρον σας για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υψηλό. Αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία σας



Βασιλειάδης: Ας γίνει Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί

«Ας γίνει Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί» δηλώνει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών", μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας.



Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα βγει σύντομα στις αγορές

Ο απερχόμενος Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχολίασε θετικά την θέση της Ελλάδας ,σημειώνοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι απαισιόδοξες προβλέψεις  πρόσθεσε δεν έχουν επιβεβαιωθεί .



Θέμα Grexit θέτουν οι Φιλελεύθεροι της Γερμανίας

Ναι μεν αλλά είναι ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στέλεχος των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP) Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Tagesspiegel».



Γκάμπριελ: O Σόιμπλε ήθελε Grexit μέχρι και το τέλος του 2016

«Ακόμη και στα τέλη του προηγούμενου χρόνου», ο Β. Σόιμπλε υποστήριζε σε συνάντησή μας, «πως η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ».