Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

γραμμη 4



Γραμμή 4 του Μετρό: Ποιοι θα είναι οι 15 νέοι σταθμοί

Στους τρεις προεπιλεγέντες αναδόχους, κατά το α’ στάδιο του διαγωνισμού, παραδόθηκαν την Πέμπτη τα συμβατικά στοιχεία ( τεύχη και σχέδια) για το α’ τμήμα της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας από το Άλσος Βεΐκου μέχρι του Γουδή, μήκους 12,8 χιλιομέτρων που θα περιλαμβάνει 15 σταθμούς.



Παράταση έως τις 17 Ιουλίου για τη γραμμή 4 του μετρό

Για τις 17 Ιουλίου μετατίθεται το χρονοδιάγραμμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την γραμμή 4 του μετρό ενώ προχωρούν κανονικά οι προετοιμασίες της Αττικό Μετρό για την διενέργεια ξεχωριστού διαγωνισμού που αφορά τις πρόδρομες εργασίες. Στόχος είναι η δημοπράτηση για τα έργα της αρχαιολογίας και μεταφοράς δικτύων Κοινής Ωφέλειας να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.



Μετρό της Αθήνας: Έναρξη διαγωνισμού για τη Γραμμή 4

Με κλειστή διαδικασία και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής, θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας.



Προκηρύσσεται σήμερα η γραμμή 4 του μετρό

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών, που θα αναδιατάξει πλήρως το συγκοινωνιακό χάρτη μέσα στην πόλη και θα δώσει δουλειά σε εκατοντάδες εργαζόμενους από τον τεχνικό κόσμο, ενεργοποιεί η σημερινή δημοπράτηση της γραμμής 4 του μετρό, συνολικού κόστους 1,5 δισ. ευρώ.