Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

γραμμη



FAZ: «Ακόμη» στη γραμμή Σόιμπλε ο Σολτς

«Ο Σολτς παραμένει ακόμη στη γραμμή Σόιμπλε» επιγράφεται η ανάλυση της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) για το ελληνικό ζήτημα.



Μεγάλη προσοχή αν δείτε μια μαύρη γραμμή στο νύχι

Όταν ένα άτομο έχει μαύρες ή σκουρόχρωμες γραμμές σε κάποιο νύχι του, οι εξηγήσεις μπορεί να κυμαίνονται από κάτι φυσιολογικό έως κάτι σοβαρό, όπως το μελάνωμα.

Ένα άτομο δεν πρέπει ποτέ να αγνοεί τις αλλαγές στα νύχια του, ειδικά αν είναι κάτι επώδυνο, αν έχει αιμορραγία ή αν έχουν συμβεί χωρίς καμία εξήγηση.

Ποιες είναι οι αιτίες;



Γιατί τα αεροπλάνα αφήνουν άσπρη γραμμή πίσω τους; Τελικά μας ψεκάζουν ή όχι;

Μπορεί να την έχετε παρατηρήσει πολλές φορές αλλά να μην γνωρίζετε τι είναι. Διαβάστε πότε αφήνουν άσπρη γραμμή τα αεροπλάνα από πίσω τους.

Πολλές φορές θα έχετε δει μία άσπρη γραμμή που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Τι είναι τα ίχνη συμπύκνωσης;



Τηλεφωνική γραμμή για αναφορά προβλημάτων από την κακοκαιρία

Τηλεφωνική γραμμή για αναφορά προβλημάτων από την κακοκαιρία Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο συγκεκριμένο κέντρο που θα λειτουργεί στην ΚΕΔΕ, έως το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.



Στάση εργασίας στη γραμμή 1 του ηλεκτρικού την Κυριακή

Το σωματείο των ηλεκτροδηγών κήρυξε στάση εργασίας στη γραμμή 1 (ηλεκτρικός), για την Κυριακή 05/11, από τις 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια στον σταθμό «Πευκάκια» μεταξύ οπαδών πριν από τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση ΑΕΚ – Μίλαν για το Europa League.

Τα υπόλοιπα ΜΜΜ θα κινηθούν κανονικά.



Ανοιξε ξανά η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης

Μετά από 28 και πλέον ώρες δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι η οποία είχε κλείσει το απόγευμα της Δευτέρας (18/9) μετά από εκτροχιασμό τριών βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΣΕ :