Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

γραφειοΗ πρώτη μέρα του Γιώργου Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης φαίνεται ότι έπιασε δουλειά από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας αφού αμέσως μετά τον αγιασμό που έκανε στο γραφείο του, συγκάλεσε την πρώτη σύσκεψη με όλους τους Γενικούς Διευθυντές της Περιφέρειας, παρουσία και των νέων αντιπεριφερειαρχώνΠολλές ώρες στην καρέκλα; - 6 ασκήσεις για να γυμνάζεσαι όσο κάθεσαι!

Μη ξεγελιέσαι, όμως! Αυτή η προπόνηση «καίει» λίπος και γραμμώνει τους μυες πολύ περισσότερο απ΄όσο πιστεύεις! Κάνε τις ακόλουθες ασκήσεις.

Κάτσε κάτω, για να... τονωθείς!Ρουβίκωνας σε δικηγορικό γραφείο - Συνεχίζουν ακάθεκτοι!

Παρέμβαση σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.Άφησαν σφαίρες στο γραφείο του διευθυντή του Γηροκομείου Αθηνών!

Σφαίρες άφησαν άγνωστοι στο γραφείο του Προέδρου και του Διευθυντή του Γηροκομείου Αθηνών με σκοπό να τους εκφοβίσουν.Γυμναστική στο γραφείο - Ασκήσεις για να μην πάρετε το σχήμα της... καρέκλας!

Όταν περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην καρέκλα του γραφείου, μπορεί να είναι δύσκολο να γυμνάζεσαι αρκετά και να κρατήσεις το σώμα σου σε φόρμα.

Ωστόσο, όλος αυτός ο χρόνος που δαπανάται στην καρέκλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσεις τους μυς, ακόμα και εκείνο το ενοχλητικό σημείο στο εσωτερικό των μηρών.

Λύγισε τα γόναταΧτίσε σώμα στο... γραφείο - 4 ασκήσεις για εσάς που τρώτε τη μέρα σας στη δουλειά!

Σε περίπτωση που ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και έχεις δουλειά γραφείου, αλλά θα ήθελες να γυμνάζεσαι έστω και λίγο, υπάρχουν 4 ασκήσεις με τις οποίες μπορείς να να βελτιώσεις το σώμα σου χωρίς να κουνηθείς από την καρέκλα σου.