Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

γραφεία ΣΥΡΙΖΑ



Αγρίνιο: Φοιτητές έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στο Αγρίνιο, αρχίζουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων που άνοιξαν αντιδρώντας στις αλλαγές του ακαδημαϊκού χάρτη στη Δυτική Ελλάδα, διεκδικώντας παράλληλα τα πάγια αιτήματα τους.



Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές "πολιόρκησαν" τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Εκατοντάδες διαδηλωτές βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Διαμαρτύρονται έντονα για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» που συμφωνήθηκε μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ και φωνάζουν συνθήματα κατά πολιτικών.



Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο από Αφγανούς

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο πραγματοποιούν από χθες ομάδα 30 περίπου Αφγανών προσφύγων και αλληλέγγυοι στα αιτήματα τους.



Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή από παραπληγικούς - ΦΩΤΟ

Συμβολική διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πραγματοποίησαν για λίγες ώρες, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, αρνούμενοι να αποχωρήσουν, μέχρι να συναντηθούν με την αρμόδια αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.



Κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από αντιεξουσιαστές

Για μία ώρα κατέλαβαν το μεσημέρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Εξάρχεια αντιεξουσιαστές.

Παράλληλα έκαναν «παρέμβαση» στη λαϊκή αγορά της οδού Καλλιδρομίου, όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

Σε ό,τι αφορά την κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι ίδιοι οι καταληψίες περιέγραψαν τί ακριβώς έγινε με ανάρτησή τους σε αντιεξουσιαστικό σάιτ, ως εξής:



35 προσαγωγές για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

35 άτομα έχουν προσαχθεί μέχρι στιγμής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια, στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται, για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στην επίθεση.