Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Γούντι Άλεν



Θα αποσυρθεί τελικά ο Γούντι Άλεν; – Τι είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του

Υπόνοιες για απόσυρση από την κινηματογραφική βιομηχανία άφησε για μια ακόμα φορά ο Γούντι Άλεν, ο οποίος παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για την καριέρα του. Ο ηθοποιός σκέφτεται από τη μία να σταματήσει με την τελευταία του ταινία «Coup de Chance («Χτύπημα της Τύχης»)» ή αν θα γυρίσει ακόμα μία.



Γουντι Αλεν: Θα μπορούσα να είμαι εμπνευστής του #Metoo

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν εξέφρασε την υποστήριξή του στο κίνημα #Metoo και δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι μια αρσενική ηγερία του, κρίνοντας υποδειγματική τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της καριέρας του.



Ο Μάικλ Κέιν δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Γούντι Άλεν

Την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει με τον Γούντι Άλεν ανακοίνωσε ο βραβευμένος Βρετανός ηθοποιός Μάικλ Κέιν. Ο 84χρονος ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία του Άλεν «Η Χάνα και οι αδελφές της», μίλησε στην εφημερίδα «The Guardian» δίνοντας απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα.



Γούντι Άλεν: Νέα διάψευση στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Ο Γούντι Άλεν απέρριψε εκ νέου σήμερα τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει διατυπώσει σε βάρος του η θετή κόρη του, Ντίλαν Φάροου, κατηγορώντας την οικογένεια Φάροου ότι «επωφελείται κυνικά» από το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης για να εκτοξεύσει «αναξιόπιστους ισχυρισμούς».



Σοκάρει η θετή κόρη του Γούντι Άλεν: «Με έβαλε να παίξω και...»

Μετά την ανακοίνωση του Γούντι Άλεν με την οποία αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης από τη θετή του κόρη, η Dylan Farrow περνά στην αντεπίθεση.



Γούντι Άλεν : Ταξίδι στη δεκαετία του ’50 με τη νέα ταινία του«Wonder Wheel»

Στη δεκαετία του ’50 και στο Κόνι Άϊλαντ μάς ταξιδεύει με τη νέα του ταινία ο γνωστός δημιουργός Γούντι Άλεν.

Ο τίτλος της ταινίας «Wonder Wheel», είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο ψυχαγωγικό πάρκο στο Κόνι Άιλαντ, στο οποίο βασική ατραξιόν είναι η περίφημη ιλιγγιώδης ρόδα, που άνοιξε πρώτη φορά για το κοινό το 1920.