Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

γουνα



Ένα βήμα πριν την απαγόρευση της γούνας το Λος Άντζελες

H πόλη του Λος Άντζελες, σημαντικό κέντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, λαμβάνει μέτρα για να γίνει η μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ που απαγορεύει την πώληση και κατασκευή των περισσοτέρων προϊόντων γούνας εντός των ορίων της.



Η Gucci σταματά τις πωλήσεις γούνας από την επόμενη σεζόν

«Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μια από τις βασικές αξίες του οίκου Gucci και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για το περιβάλλον και τα ζώα» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Μάρκο Μπιτζάρι, σε δήλωση του προς την Humane Society των ΗΠΑ, οργάνωση που υλοποιεί δράσεις και εκστρατείες για την προστασία των ζώων.



Με τσάρτερ φτάνουν στην Καστοριά Ρώσοι και Ουκρανοί για την έκθεση γούνας

Δύο πτήσεις τσάρτερ, με περίπου 300 επιβάτες από τη Μόσχα και το Κίεβο, έχει προγραμματιστεί να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» της Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, στις 4-7 Μαΐου.



Στην αρχή το πέρασαν για στοίβα σκουπίδια – Τελικά όμως από κάτω κρυβόταν… (Φωτό)

Με τέτοια ταλαιπωρημένη γούνα, το ζωάκι έμοιαζε πράγματι με… στοίβα σκουπιδιών! Μια ομάδα προστασίας ζώων στο Κεμπέκ του Καναδά, βρήκε στο δρόμο το σκυλάκι που θα δείτε παρακάτω.

Ήταν τόσο βρώμικο που πραγματικά δεν έμοιαζε καθόλου με σκύλο!

Η γούνα του ήταν τόσο μπερδεμένη και βρώμικη που το σκυλάκι έδειχνε πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι πραγματικά ήταν.