Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

Goldman Sachs



21 λ. πριν Ένοχος πρώην αναλυτής της Goldman Sachs – Χρησιμοποίησε εμπιστευτικές πληροφορίες για να αγοράσει μετοχές κερδίζοντας πάνω από 140.000 λίρες

Ένας πρώην αναλυτής της Goldman Sachs καταδικάστηκε σε δικαστήριο του Λονδίνου την Πέμπτη για τη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών για να αγοράσει μετοχές εισηγμένων εταιρειών και να κερδίσει πάνω από 140.000 λίρες (175.650 δολάρια), δήλωσε εκπρόσωπος της Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (Financial Conduct Authority).



Goldman Sachs: Ελλάδα και Ιταλία «ουραγοί» στις μεταρρυθμίσεις

«Ουραγοί» στην εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων είναι η Ελλάδα και η Ιταλία, σύμφωνα με έκθεση της Goldman Sachs για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας.



ΗΠΑ: Ο Τράμπ διορίζει υπεύθυνο των οικονομικών σε μεγαλοστέλεχος της Goldman Sachs

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ζητήσει από ένα ανώτερο στέλεχος της τράπεζας Goldman Sachs να αναλάβει τον συντονισμό της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής του.



WikiLeaks: Στη δημοσιότητα οι ομιλίες της Κλίντον για την Goldman Sachs

Ο ιστότοπος WikiLeaks δημοσιοποίησε το Σάββατο τις ηχογραφήσεις τριών ομιλιών που είχε δώσει επί πληρωμή η Χίλαρι Κλίντον για την τράπεζα Goldman Sachs, ρίχνοντας ένα ακατέργαστο φως στις σχέσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών με τους κύριους παίκτες της Γουόλ Στρτ.



Προκαλεί η πρόσληψη του Μ. Μπαρόζο στην Goldman Sachs

Ο πορτογαλικός Τύπος αποκαλύπτει τις ανεπίσημες σχέσεις που ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο διατηρούσε με την αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs κατά τη διάρκεια της θητείας του.



Πορτογαλία: Αντιπαράθεση για την πρόσληψη Μπαρόσo στην Goldman Sachs

Ο πορτογαλικός Τύπος αποκαλύπτει τις ανεπίσημες σχέσεις που ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο διατηρούσε με την αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs κατά τη διάρκεια της θητείας του.