Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γλεζος



Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Μια πολύ θερμή συνάντηση είχε πριν από λίγο, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Μανώλη Γλέζο, προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

 

Γλέζος για 2 στρατιωτικούς και Σκοπιανό: «Όχι» στον διχασμό που ωφελεί τον αντίπαλο

«Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων δεν αντιμετωπίζονται με ρητορικές αλληλοκατηγορίες», επισημαίνει ο Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας ότι ο «διχασμός ωφελεί τον αντίπαλο. Δεν αποτελεί λύση». 

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου:



Ο Γλέζος στη Βουλή - Η θερμή χειραψία με τον Τσίπρα

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν ανεβεί στο βήμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Πρωθυπουργός, είχε θερμή χειραψία με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, ο οποίος βρέθηκε στα έδρανα της Βουλής για να παρακολουθήσει τη συζήτηση.

 

 



Συνάντηση έκπληξη Μητσοτάκη-Γλέζου στη Λαμία

Μια τυχαία συνάντηση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο βρίσκονταν καθ’ οδόν για την Πιερία. Ο πρόεδρος της ΝΔ, συνάντησε τον Μανώλη Γλέζο, λίγο έξω από την Λαμία, όπου και έκανε μια μικρή στάση, αφού λόγω ακύρωσης της πτήσης του για Θεσσαλονίκη, ταξίδεψε οδικώς μέχρι την Πιερία.



Επίθεση του Γλέζου στον Τσίπρα για το ταξίδι στις ΗΠΑ

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό λίγο μετά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ εξαπολύει ο Μανώλης Γλέζος.