Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023 -

γλάστρεςΠοτίστε σωστά τα φυτά σας

Το πότισμα αποτελεί μία πολύ σημαντική καλλιεργητική εργασία στον κήπο είτε πρόκειται για καλλωπιστικά φυτά, είτε για κηπευτικά, είτε για αρωματικά φυτά είτε για καρποφόρα δέντρα και θάμνους.Πρωτότυπη διακόσμηση κήπου και μπαλκονιού με πολύχρωμες γαλότσες γεμάτες λουλούδια !

Πέρασε ο χειμώνας και δεν ξέρετε τι να κάνετε τις παλιές και φθαρμένες γαλότσες σας; Δείτε μία πολύ πρωτότυπη ιδέα που θα σας ενθουσιάσει! Λαμία: Ο ένας πούλαγε γλάστρες κι ο άλλος έκλεβε το σπίτι!

Θύμα κλεφτών Ρομά έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Λαμία που έκανε το λάθος να έχει συναλλαγή μαζί τους, αφού μεταξύ άλλων πουλούσαν και γλάστρες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) στην οδό Ιουστινιανού στη νότια Λαμία, όταν ζευγάρι ηλικιωμένων θέλησε να ψωνίσει γλάστρες από διερχόμενους πραματευτές - Ρομά.Ο καλλιτέχνης που μετατρέπει παλιές συσκευές της Apple σε...γλάστρες

Ο Christophe Guinet, ή αλλιώς Monsier Plant είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, που δημιουργεί γλάστρες απο ηλεκτρονικές συσκευές. Χρησιμοποιώντας παλιά προϊόντα της Apple, ο Guinet κατασκευάζει πρωτότυπες συνθέσεις με φυτά, που δεν είναι μόνο χρήσιμες, αλλά μπορούν να χαρακτηριστούν και έργα τέχνης.Διώξτε Εύκολα τα Ενοχλητικά Ζωύφια από τις Γλάστρες σας με Δύο Φυσικούς Τρόπους!

Μάθετε πώς θα κόψετε τον αέρα στα ζωύφια που ψάχνουν για καταφύγιο στα φυτά σας με δύο απόλυτα φυσικούς τρόπους.Βροχή από... γλάστρες εμπόδισε άνδρα να σκοτώσει τη γυναίκα του

Οι γείτονες ενός Τούρκου που ετοιμαζόταν να δώσει την χαριστική βολή στη σύζυγό του με ένα περίστροφο τον απέτρεψαν να τη δολοφονήσει, ακόμα κι αν χρησιμοποίησαν ένα μάλλον ακραίο τρόπο: τον «βομβάρδισαν» από τα μπαλκόνια τους με δεκάδες γλάστρες, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.