Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

γκειτς



Γκέιτς, Μπέζος, Μπάφετ έχουν λεφτά περισσότερα από όσα έχουν όλοι οι φτωχοί Αμερικάνοι

Ο πλούτος των Μπιλ Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος και Ουόρεν Μπάφετ, ξεπερνά τον συνολικό πλούτο του φτωχότερου μισού του αμερικανικού πληθυσμού, δηλαδή 160 εκατομμυρίων ανθρώπων.



Tι θα έκανε o Μπιλ Γκέιτς αν ζούσε με 2 δολάρια τη μέρα (Βίντεο)

Ενας άνθρωπος σαν τον βαθύπλουτο ιδρυτή της Microsoft έχει πιθανότατα πολύ καιρό να νοιαστεί για τα λεφτά, καθώς τα δεκάδες δισεκατομμύρια της προσωπικής του περιουσίας τον έχουν απαλλάξει από τέτοιες σκοτούρες εδώ και δεκαετίες.



Ο Μπιλ Γκέιτς δίνει ένα δισ. δολάρια στο Ταμείο αντιμετώπισης κλιματικών αλλαγών

Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και μια ομάδα άλλων παγκόσμια γνωστών επιχειρηματιών επενδύουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια (σχεδόν 940 δις ευρώ) σε ένα ταμείο που θα προωθήσει τη τεχνολογία καθαρής ενέργειας και να ασχοληθεί με την κλιματική αλλαγή, ένα χρόνο μετά τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.



Ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη - Ποιος τον εκτόπισε; (Φωτό)

Μπορεί να κρατούσε καλά τα σκήπτρα της πρώτης θέσης του πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν για τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.



Ο Μπιλ Γκέιτς δωρίζει 100.000 κοτόπουλα σε φτωχές χώρες

Μιλώντας ανάμεσα σε κότες που κακάριζαν σε έναν ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς κάλεσε τον κόσμο να δωρίσει κοτόπουλα σε φτωχές οικογένειες του αναπτυσσόμενου κόσμου, και έδωσε το παράδειγμα προσφέροντας 100.000 πτηνά.



Γιάννης Καμπούρης: Ο Ελληνας που έστειλε ελαιόλαδο στους Μπιλ Γκέιτς, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Τζεφ Μπέζος!

Κάθε επιχείρηση είναι σαν το παιδάκι: πρώτα μπουσουλάει, έπειτα περπατάει, μετά τρέχει. Όμως, όλα μεγαλώνουν αν τα αγαπάς, αν τα κάνεις με κέφι κι όραμα…». Αυτά είναι ορισμένα από τα «μότο» του φιλόλογου (κι ιδιοκτήτη των γνωστών φροντιστηρίων της Αθήνας «Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ») και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας E-LA-WON, Γιάννη Καμπούρη.