Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

γκαραζ



Ολική καταστροφή σε γκαράζ στο Κολωνάκι

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (29/06) στην Πυροσβεστική, αφού στις φλόγες τυλίχτηκαν οχήματα επί της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι.

 



Εικόνες καταστροφής: Βγάζουν καμένες νταλίκες από το γκαράζ του «Ελ. Βενιζέλος»

Να προσεγγίσουν την κύρια εστία της φωτιάς κατάφεραν σήμερα το πρωί οι πυροσβέστες, στην τιτάνια μάχη που δίνουν με τις φλόγες αλλά και τον καπνό, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η εστία που σιγοκαίει ακόμη, κατά ορισμένες πληροφορίες, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, κοντά στην πλώρη, στο τρίτο γκαράζ του πλοίου. 



Γιάφκα με βαρύ οπλισμό βρέθηκε σε γκαράζ στον Άλιμο μετά τη σύλληψη της Ρούπα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε κλειστό χώρο στάθμευσης, στην οδό Κύπρου στον Άλιμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιάφκα τρομοκρατών και έχουν βρεθεί οπλισμός και δύο αυτοκίνητα.



Θάνατος επιβάτη στο γκαράζ του Νήσος Μύκονος

Ένας 76χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του στο γκαράζ του πλοίου «Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ», κατά την επιβίβαση στο λιμάνι του Καρλοβασίου Σάμου.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ανωτέρω πλοίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.



Εφετείο: Ύποπτος φάκελος στην είσοδο του γκαράζ

Συναγερμός έχει σημάνει έξω από το Εφετείο, εξαιτίας ύποπτου φακέλου.

Ο ύποπτος φάκελος βρέθηκε στην είσοδο του γκαράζ του Εφετείου και στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΤΕΕΜ. Η οδός Λουκάρεως παραμένει κλειστή αυτή την ώρα από την Αστυνομία



Νέος Κόσμος: Ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο πάρκινγκ

Πρίν από λίγη ώρα υρκαγιά ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στον Νέο Κόσμο.

Στον εσωτερικό χώρο του γκαράζ, που βρίσκεται στην οδό Κριτίου 4, βρίσκονται ένα αυτοκίνητο και μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και η πυρκαγιά έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο.