Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

γκαλης



Το γκράφιτι του Νίκου Γκάλη πλέον δεν φαίνεται καθόλου

Ούτε μία εβδομάδα δεν άντεξε το πανέμορφο γκράφιτι που είχε φτιάξει καλλιτέχνης σε τοίχο παλιού κτιρίου στην Αθήνα προς τιμήν του τεράστιου Νίκου Γκάλη.

Δύο μέρες μετά την εμφάνισή του άγνωστοι το βεβήλωσαν σβήνοντας με σπρέι το πρόσωπο του «γκάνγκστερ» και γράφοντας πάνω στην κυρίως δημιουργία υβριστικά συνθήματα.



Γκάλης-Τζιτζικώστας κάνουν... περίπατο στη Β.Ελλάδα

Δηµοσκοπήσεις για τη δηµοφιλία προσώπων πραγµατοποιούνται το τελευταίο διάστηµα στη Θεσσαλονίκη. Στο πολιτικό βαρόµετρο «Εγνατία Point of View», που γίνεται κάθε έξι µήνες, καταγράφονται η άνετη επικράτηση τόσο του Απ. Τζιτζικώστα όσο και του Ν. Γκάλη, η επανάκαµψη του Ευ. Βενιζέλου, αλλά και το πλασάρισµα-έκπληξη δύο αυτοδιοικητικών στη µάχη για τον ∆ήµο Θεσσαλονίκης.



Ο Γκάλης διαψεύδει τα περί υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ. Το αιχμηρό σχόλιο του

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στο facebook ο Νίκος Γκάλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όπως είχε διαρρεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Γκάλης: Σε δημοπρασία τα παπούτσια του για τον μικρό Χριστόφορο!

Ο 5χρονος Χριστόφορος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και στο.. πλάι του έχει τον Νίκο Γκάλη.
Στο πλευρό του μικρού Χριστόφορου, που πάσχει από μια σπάνια μορφή όγκου εγκεφάλου, τάχθηκε και ο Νίκος Γκάλης.



Ο Γκάλης στο Hall of Fame: Τι λένε Σπανούλης και Ζήσης

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Νίκος Γκάλης θα μπει στο "Naismith Memorial Basketball Hall of Fame", με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση και Νίκο Ζήση να υποκλίνονται στον "Θεό" του ελληνικού μπάσκετ.



Ο Νίκος Γκάλης έτοιμος για το Hall of Fame! Περνά στην αιωνιότητα του παγκοσμίου μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης θα περάσει σε μερικές ώρες στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ με την ένταξη του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame, σε τελετή που θα γίνει στο Springfield της Μασαχουσέτης.