Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

γκάφα



Ρεζίλι ο υπουργός Brexit - έκανε λάθος το όνομα του προέδρου της Κομισιόν (βίντεο)

Αν ο Στίβεν Μπάρκλεϊ έψαχνε τον Ζαν Πολ Τζούνκερ, λογικά δεν τον βρήκε.

Ο Βρετανός υπουργός αρμόδιος για το Brexit τις τελευταίες δύο ημέρες βρέθηκε στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, προκειμένου να μετάσχει- για πρώτη φορά ο ίδιος- στο νέο γύρο συζητήσεων για το «διαζύγιο» της χώρας του με την ΕΕ. Οπως φάνηκε όμως, ακόμη δυσκολεύεται με τα ονόματα.



Ο Κουρουμπλής απαντάει για την «γκάφα» του Λιμενικού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, για ν’ απαντήσει στο θέμα της ανάρτησης αποσπάσματος από συνέντευξή του στον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος στο Twitter.

Ακολουθεί το δελτίου Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής:



«Γκάφα» της ΕΛΑΣ στην Καρδίτσα: Αποζημίωση ζητούν οι καλλιεργητές της κλωστικής κάνναβης

Νέα τροπή λαμβάνει η τεράστια γκάφα της αστυνομίας μετά την καταστροφή νόμιμης φυτείας βιομηχανικής κάνναβης στην Καρδίτσα, καθώς η  εξώδικο στην αστυνομία και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας απέστειλαν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «χασισοφυτείας» των 10.564 δενδρυλλίων κάνναβης που εντοπίστηκαν στις 2 Ιουλίου και εκριζώθηκαν σε αγροτική περιοχή στην Καρδίτσα.



Χάθηκε στη μετάφραση ο Τσίπρας και έκανε επική γκάφα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις δηλώσεις του στην Downing Street, μετά τη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι, ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε το φιλμ που καθιέρωσε τον Μπρους Γουίλις ως πρωταγωνιστή ταινιών δράσης. Μόνο που δεν θυμόταν ότι ο ελληνικός τίτλος ήταν διαφορετικός από τον πρωτότυπο, στα αγγλικά.



Survivor 2: Επική γκάφα Μουρούτσου! Που ανήκει η Μύκονος;

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν να παίξουν το «Πες το αλλιώς».

Εκεί, μεταξύ άλλων, παρακολουθήσαμε τον Μιχάλη Μουρούτσο να προσπαθεί να περιγράψει τη λέξη «Δωδεκάνησα» στον Γιάννη Τσίλη.



Απίστευτη γκάφα! Ελευθέρωσαν λάθος κρατούμενο στην Κρήτη

Γκάφα ολκής έκανε το τμήμα Μεταγωγών στην Κρήτη καθώς ελευθέρωσε λάθος κρατούμενο...

Άνω κάτω το τμήμα Μεταγωγών στην Κρήτη, λόγω της «γκάφας» που είχε ως αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος κατηγορούμενος για βιασμό και να κρατείται εκείνος που προοριζόταν να δει την έξοδο λόγω διοικητικών θεμάτων.