Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Γιουσέιν Μπόλτ



Τζαμαϊκανός έφηβος «έσπασε» ρεκόρ 22 ετών του Γ.Μπολτ

Ο κόσμος του στίβου συγκλονίστηκε από την εμφάνιση ενός 16χρονου αθλητή από την Τζαμάικα, ο οποίος κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ που κρατούσε ο θρύλος, Ουέιν Μπολτ, για 22 χρόνια.



Ο Μπολτ αλλάζει καριέρα

Ο Τζαμαϊκανός αποκάλυψε ότι τα πολυαναμενόμενα δοκιμαστικά του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ θα γίνουν τον Μάρτιο. Βέβαια αυτός ακόμη ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας είναι ένθερμος υποστηρικτής.



Ο Γιουσέιν Μπολτ χάλασε 88.000 € για δύο ώρες στο «Nammos»

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο γρηγορότερος άνθρωπος όλων των εποχών, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ, ο πρωταθλητής των πρωταθλητών που έκανε έναν ολόκληρο πλανήτη να παραμιλά με τις εξωπραγματικές του επιδόσεις. 



Ο παγκόσμιος πρωταθλητής υποκλίθηκε στον «βασιλιά» των 100 μέτρων Γιουσέιν Μπολτ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο «χρυσός» Τζάστιν Γκάτλιν, έδειξε το μεγαλείο του με την κίνηση που έκανε λίγα δευτερόλεπτα μετά προς τον τεράστιο Γιουσέιν Μπολτ.

 

Γνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία κούρσα του μεγαλύτερου σπρίντερ όλων των εποχών, αντί να πανηγυρίσει τον δικό του θρίαμβο πήγε κοντά του και υποκλίθηκε.



Ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε ένα από τα χρυσά του μετάλλια απ’ το Πεκίνο το 2008

Ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε ένα από τα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια της συλλογής του, καθώς η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε την ακύρωση της ομάδας της Τζαμάικα που κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μέτρων των ανδρών.



Ένα ζευγάρι παπούτσια του Γιουσέιν Μπολτ πωλήθηκε έναντι 16.000 ευρώ!!!

Μπορεί να κοστίζει ένα αθλητικό ζευγάρι παπούτσια, όσο ένα πολύ καλό αμάξι μεσαίου κυβισμού; Μην βιαστείτε να απαντήσετε πριν δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.