Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γιουροβιζιον



Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Μαρίνα Σάττι: Από το να πάμε με κάτι αδιάφορο, προτιμώ αυτό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες παρέα με τους ΟΝΕ, ενώ μίλησε για τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Eurovision και το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι.



Ο Όλι Αλεξάντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision 2024

Ο ποπ σταρ Όλι Αλεξάντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2024 στη Σουηδία. Ο πρώην αρχηγός των Years and Years ελπίζει να βελτιώσει την απογοητευτική απόδοση του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2023, με τη Mae Muller να καταλαμβάνει την προτελευταία θέση.



Τι και αν έχασε στον τελικό; Η Φουρέιρα κέρδισε την Netta στα βραβεία του ραδιοφώνου

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την Eurovision είδε την καριέρα της να απογειώνεται και τους φανς της να αυξάνονται.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε εκείνους που την χαρακτηρίζουν νικήτρια της Eurovision, καθώς αναδείχθηκε ως η καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια στα βραβεία που διοργάνωσε το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Eurovision, ESC Radio. 



Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision

Με τη συμμετοχή 18 χωρών θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Altice Arena της Λισαβόνα, ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision. Από τη διαδικασία θα προκριθούν 10 χώρες για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD στις 10 το βράδυ.