Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

γιοτ



Πωλείται το γιοτ στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέρασε το τελευταίο της καλοκαίρι

Οι τελευταίοι μήνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έχουν καταγραφεί ως οι πιο ευτυχισμένοι της και είναι συνδεδεμένοι με την κρουαζιέρα που είχε απολαύσει μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ (Dodi Al Fayed) στη Μεσόγειο με το υπερπολυτελές γιοτ «Jonikal», αξίας 12 εκατ. λιρών των Αλ Φαγέντ.



Χανιά: Αυτός είναι ο μεγιστάνας που κάνει διακοπές με το «παλάτι» του στα Σφακιά

Έκλεψε τα βλέμματα το πολυτελές γιοτ που είχε δέσει το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή του Λουτρού Σφακίων στα Χανιά.  Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το σκάφος είναι το  Mayan Queen IV, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας από τους πλουσιότερους Μεξικανούς επιχειρηματίες.



Κλεμμένο γιοτ από την Αθήνα έπλεε ακυβέρνητο στη Ναύπακτο -Το κόλπο των δραστών

Ενα ακυβέρνητο κλεμμένο γιοτ βρέθηκε να πλέει ανοικτά της Παλιοπαναγιάς στη Ναύπακτο την Παρασκευή. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr το σκάφος έξι μέτρων  το βρήκε μια γυναίκα η οποία μάλιστα μπήκε μέσα στη θάλασσα για να το δέσει αν και είχε προσαράξει στην στεριά. 



Σαουδάραβας πρίγκιπας έφτασε με υπερπολυτελές γιοτ για να δει το Πατρινό καρναβάλι

Ενα υπερπολυτελές mega yacht 70 μέτρων στον μώλο του Αγίου Νικολάου στο λιμάνι της Πάτρας που έδεσε  τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών.



Ο Πρίγκιπας Κάρολος στο γιοτ της Γιάννας Αγγελοπούλου

Τον Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης υποδέχτηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γιοτ της, στην Κέρκυρα.



Το σούπερ γιοτ που προσφέρει καμπίνα με θέα στα 38 μέτρα ύψος (Βίντεο)

Το Shaddai είναι ένα γιοτ 152 μέτρων μήκους και 38 ύψους.

Σχεδιασμένο από τον Gabrielle Teruzzi το πολυτελές πλοίο δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να κοιμάται περικυκλωμένος από το απέραντο γαλάζιο, 30 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας όπου και βρίσκεται η καμπίνα του.