Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Γιώργος Νταλάρας



«Της Σιωπής ο Τόπος» με τον Γιώργο Νταλάρα στο ΚΠΙΣΝ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα, το κοινό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο μουσικές βραδιές κατανυκτικής ατμόσφαιρας, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Cosmos.



«ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ Ο ΤΟΠΟΣ» -Τώρα κυκλοφορεί και σε συλλεκτικό βινύλιο!

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο πρώτος κύκλος ενότητας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων από το μουσικό έργο του Ανδρέα Κατσιγιάννη, με τον κεντρικό τίτλο Μεγάλες Ώρες.



Τα οπτικοποιημένα τραγούδια του άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος»

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο νέος δίσκος του Ανδρέα Κατσιγιάννη «Της Σιωπής ο Τόπος», στον οποίο τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Jonathan Jackson. Οι στίχοι είναι της Λίνας Νικολακοπούλου, Ελένης Φωτάκη και Αλέξανδρου Φωτεινού. Μία παραγωγή του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».



ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ALBUM «ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ Ο ΤΟΠΟΣ»

Της Σιωπής ο Τόπος είναι ένα έργο εμπνευσμένο από τον βίο του Αγιορείτη Άγιου Ιωσήφ του Ησυχαστή (1897-1959) ο οποίος αγιοκατατάχθηκε πρόσφατα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Της Σιωπής ο Τόπος είναι ο Άθως, το Άγιο Όρος, αυτός ο μεταξύ ουρανού και γης τόπος.



Γιώργος Νταλάρας: «Τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά δεν έχουν περιεχόμενο»

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του που θα γίνει στο Ηρώδειο, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά. Εκεί κλήθηκε να σχολιάσει τη σύγχρονη ελληνική μουσική και ο καλλιτέχνης στάθηκε στο κομμάτι της γλώσσας. Προέβη όμως και σε μια δήλωση που είναι αρκετά αυστηρή ως και άδικη.



Ο Γιώργος Νταλάρας μάγεψε με τα τραγούδια του τα Τίρανα

Τέσσερις δυνατές συγκινήσεις έζησε την εβδομάδα που πέρασε ο Γιώργος Νταλάρας στα Τίρανα.