Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Μπαλταδώρος



Γιώργος Μπαλταδώρος: Σκάφος σπεύδει από την Κρήτη στο σημείο όπου κατέπεσε το Mirage 2000 – 5

Μια ακόμα δύσκολη αποστολή καλούνται να φέρουν τις πέρας οι ερευνητές και τα στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών που εδρεύει στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ekriti.gr, σκάφος του ΕΛΚΕΘΕ πρόκειται να αποπλεύσει τις επόμενες ώρες. Τελικός προορισμός η θαλάσσια περιοχή της Σκύρου και το σημείο που έπεσε το Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας.



Δείτε τι ανέβασε ο αδερφός του Γιώργου Μπαλταδώρου

Με μία φωτογραφία από το παρελθόν επέλεξε να πει το αντίο στον αδερφό του, που κηδεύτηκε χθες στην Καρδίτσα σε κλίμα βαριάς οδύνης, ο Χρήστος Μπαλταδώρος.



Γιώργος Μπαλταδώρος: Η ασέβεια των Τούρκων την ημέρα της πτώσης του Mirage 2000-5

Δεν σεβάστηκαν τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου ούτε το πένθος στο οποίο βύθισε την Ελλάδα η απώλειά του - Σε νέο ρεσιτάλ ανηθικότητας, Τούρκοι ανέβασαν στο YouTube βίντεο από αερομαχίες στο Αιγαίο - Το video ανέβηκε στις 12 Απριλίου, αφού είχε γίνει γνωστή η συντριβή του Mirage και ο θάνατος του Έλληνα πιλότου - Επιτελής ΓΕΕΘΑ: Ο Γιώργος Μπαλταδώρος είναι το πρώτο θύμα ενός ακήρυχτου πολέ



Τα δάκρυα της Σταμάτη on air για τον σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο

Βούρκωσε η Σάσα Σταμάτη όταν αναφέρθηκε στην έναρξη της εκπομπής της, στον Σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του αεροσκάφους Mirage την Πέμπτη στη Σκύρο.

 

 Η Σάσα Σταμάτη είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της «Ooh La La»:



Ντοκουμέντο με το μοιραίο Mirage 2000-5 λίγο πριν τη συντριβή - Η κάμερα κατέγραψε τη βουτιά θανάτου (Βίντεο)

Στα χέρια των μελών της επιτροπής διερεύνησης της αεροπορικής τραγωδίας ανοιχτά της Σκύρου βρίσκεται ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του μοιραίου Mirage 2000-5.



Πτώση Mirage2000-5: Η κρίσιμη φάση των ερευνών και τα στοιχεία "κλειδιά" της τραγωδίας

Στην πιο κρίσιμη φάση τους εισέρχονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου, όπου συνετρίβη το μεσημέρι της Πέμπτης το μοιραίο Mirage 2000-5 Mk2, με τον ήρωα Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο. Έρευνες οι οποίες εάν αποφέρουν καρπούς θα δώσουν στοιχεία "κλειδιά" με τα οποία θα διακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.