Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ



Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του

Ο γνωστός παρουσιαστής και αθλητικογράφος, Γιώργος Γεωργίου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του που είχε πριν λίγο καιρό, στο ραδιόφωνο του Real FM. 



Συγκλονίζει Έλληνας δημοσιογράφος: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου, μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία του που είχε πριν λίγο καιρό, στο ραδιόφωνο του Real FM.

Τα λόγια του αθλητικογράφου συγκλονίζουν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω. Θέλω να πω ποια είναι η πραγματικότητα για να ξέρει ο κόσμος».



Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεωργίου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς είχε διακομιστεί έκτακτα με ανακοπή καρδιάς.



Πήρε εξιτήριο ο Γιώργος Γεωργίου


O γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου πήρε σήμερα εξιτήριο πήρε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και νοσηλευόταν μετά και την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.



Προληπτικά για τέταρτη ημέρα στην εντατική ο Γιώργος Γεωργίου

Ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.



Στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Γεωργίου

Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο Γιώργος Γεωργίου και από χθες το βράδυ βρίσκεται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση υγείας του δημοφιλούς αθλητικού δημοσιογράφου είναι αρκετά κρίσιμη.