Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Αγγελόπουλος



Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλεσε "γουρούνι" τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Η ανάρτηση στο Instagram με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνει θαλάσσιο σκι (δείτε την εδώ) προκάλεσε την αντίδραση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή... «Γουρούνι» αποκάλεσε προφανώς με χιούμορ ο Νίνο τον Ντάνο και επειδή τα γραπτά μένουν... εμείς τσακώσαμε τον εν λόγω διάλογο!

Ιδού και το αποδεικτικό στοιχείο:



Όλο το Survivor στο γάμο του Χρανιώτη - Ο Ντάνος παρέδωσε τη νύφη (φωτό + βίντεο)

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η χορεύτρια της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι από χθες ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ο ηθοποιός και η νεαρή κοπέλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη μονή της Αγίας Ξένης στην Τήνο παρουσία των φίλων τους.



Άκης Πετρετζίκης - Ντάνος: Η συνάντηση και η κόντρα τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης συναντήθηκαν στην επιχείρηση του γνωστού σεφ.

Κάπως έτσι βγήκε στην επιφάνεια η «κόντρα» τους που είχε να κάνει με την συνταγή που παρουσιάσε ο πρώην Survivor στην Φαίη Σκορδά και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.



Τι ετοιμάζουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Άκης Πετρετζίκης συναντήθηκαν και απ' ότι φαίνεται κάτι ετοιμάζονται να συνεργαστούν, αφού όπως όλα δείχνουν, ο νικητής του Survivor, πρότεινε στον πρώτο νικητή του Master Chef να ανοίξουν μαζί ένα μαγαζί.



Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν βλέπω το φετινό Survivor!» – Αυτός είναι ο λόγος…

Ποια πρόταση που ακούστηκε ότι του έχει γίνει διαψεύδει κατηγορηματικά ο Ντάνος;
 


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο νικητής του «Survivor» και πρωταγωνιστής πλέον του «Τατουάζ» Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλά ευθέως για τη γνωριμία του και τη σχέση του με Ντορέττα Παπαδημητρίου, δηλώνει πως δεν τον άλλαξε καθόλου ως άνθρωπο η νίκη του στο ριάλιτι.

Διάβασε όσα λέει στη συνέντευξη για τα προσωπικά του