Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

γιοι



Σοφία Καρβέλα: Παιχνίδια στα χιόνια με τους γιους της

Μία μίνι εξόρμηση στα χιόνια πραγματοποίησαν η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς...

Το όμορφο ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με τους δύο γιους του και πέρασαν όμορφες στιγμές γεμάτες βόλτες και παιχνίδια.

Η Σοφία ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα δύο παιδιά να ευχαριστιούνται το χιόνι όσο τίποτε άλλο.



Μητέρα εκτέλεσε τους δύο γιους της και τον άντρα της και αυτοκτόνησε

Μια γυναίκα από το Τέξας πυροβόλησε θανάσιμα τον σύζυγό της και δύο τους παιδιά και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό της σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο.



Δείτε τη Φαίη Σκορδά με τους γιους της

H Φαίη Σκορδά πέρασε τις γιορτές με την οικογένεια της, στην ιδιαίτερη της πατρίδα το Κιλκίς. Ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη στις 22 Δεκεμβρίου, ωστόσο, η Φαίη επέστρεψε στην Αθήνα για κάποιες ημέρες, λόγω του Πρω1νού και μετά βρέθηκε ξανά κοντά τους. 



Ο «Σπάρτακος» Κερκ Ντάγκλας έγινε 101 χρονών & το γλέντησε με τους γιους του, τον καρδιολόγο του & βότκα

Ο εορτασμός των γενεθλίων του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γιος του, ο Μάικλ, πήρε αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον πατέρα του αυτήν τη μέρα, και μετά γύρισε πίσω αεροπορικώς γιατί το μεγαλύτερο παιδί του, ο Κάμερον πρόκειται όπου νάναι να τον κάνει παππού – και τον Κέρκ, προπάππο – μιας και περιμένει ένα κοριτσάκι. 



Οι γιοι του Κριστιάνο Ρονάλντο τον παρακολουθούν να γυμνάζεται

Το να έχεις μπαμπά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λογικά έχει άπειρα πλεονεκτήματα και κυρίως όλες τις ανέσεις του κόσμου, αλλά σίγουρα θα κρύβει και μπόλικη στρατιωτική-αθλητική πειθαρχία κατά το δικό του πρώτυπο.



Μάλτα: Οι γιοι της δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού

Οι γιοι της δολοφονηθείσας  δημοσιογράφου από την Μάλτα απέρριψαν  την πρόταση του πρωθυπουργού Τζόζεφ Μουσκάτ να δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό των δολοφόνων της μητέρας τους και του ζήτησαν να παραιτηθεί.